Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Angajații din IT manifestă o creștere a prudenței, conform unei analize recente

Publicat:

Noi semne de prudenta printre angajatii din IT: rata de fluctuatie a personalului scade, iar candidatii sunt preocupati mai mult de continuitatea proiectelor, potrivit unei analize .

Angajatii din sectorul de IT, rasfatatii pietei muncii locale, cu cele mai mari salarii medii din Romania, arata semne de prudenta in activitatea lor: nu mai pleaca asa de usor de la un loc de munca si sunt preocupati mai mult de continuitatea proiectelor din care fac parte, spun recrutorii din acest sector, conform mediafax.

„Am observat un trend: inainte, in zona de IT era o rata de fluctuatie

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania- țara cu viteze multiple ale economiei și cu dezechilibre in creștere. București are un PIB/locuitor de 177% din media UE, in timp ce Moldova a ramas blocata la sub 50% (raport)

10:31, 16.04.2024 - Povara asupra bugetelor de familie ramane semnificativa, mai ales la nivelul de jos al salariilor, confirmand ca cele mai dezavantajate segmente ale populației din punct de vedere economic suporta cele mai mari creșteri de prețuri. In 2023, saracia (6,85 USD/zi PPA) a scazut intr-un ritm lent, ajungand…

Ce inseamna salariul minim european: cat vor crește salariile. Angajații care vor caștiga cel mai mult

12:30, 03.04.2024 - PSD și-a asumat ca obiectiv politic introducerea salariului minim european pana la finalul anului 2024. Masura va conduce la creșterea salariilor, pentru ca salariul minim european inseamna cel puțin jumatate din salariul mediu net. In anul 2024, jumatate din salariul mediu net 3783 de lei, adica puțin…

Cheltuielile de baza, grija pentru 50% din romani

15:40, 29.03.2024 - Mulți romani au grija cheltuielilor de baza. Pentru 1 din 2 romani, cheltuielile de baza sunt principala preocupare cand vine vorba de situatia personala, iar printre cele mai mari ingrijorari pentru tinerii din Romania se afla nivelul salariilor (40%) si sanatatea fizica (38%), releva rezultatele studiului…

Protestele ”Solidaritatea Sanitara” se muta in curtea spitalelor

12:45, 28.02.2024 - Programul de proteste al Federației „Solidaritatea Sanitara” din Romania continua cu o noua acțiune: pichetarea unitaților sanitare. Acțiunea se va desfașura joi, 29 februarie 2024. Protestul programat pentru ziua de maine se va derula in intervalul orar 12.00 – 12.30, in timpul pauzei de masa, fara…

Paraschiv (ANCMMR): Cred ca angajatii iau numai jumatate din banii pe care ii cheltuie compania cu ei

16:15, 22.02.2024 - Foarte putini stiu ce costuri suplimentare are angajatorul cu un salariat, care ia numai jumatate din banii pe care ii cheltuie compania cu el, a declarat, joi, Feliciu Paraschiv, vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania.

Transportul intermodal, in creștere in Romania: principalele provocari pentru transportul de marfuri

14:05, 15.02.2024 - Piața de transport de marfuri in Romania iși va continua trendul de creștere in 2024, insa mai temperat decat pana acum, pe fondul contextului economic incert și a tensiunilor geopolitice.

Bancile din Romania stau pe munti de bani, dar platesc dobanzi tot mai mici la depozite

11:50, 04.02.2024 - Bancile stau pe munti de bani si coboara abrupt dobanzile la depozitele la 12 luni, de la 8% la 6%. Ofertele de dobanda la bancile mai mici sunt mai competitive, dar si la ele se vad scaderi consistente, anunța Ziarul Financiar.


Ce parere ai despre aceasta stire?