Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, mai fericită ca niciodată! A fost surprinsă în ipostaze hot, alături de iubitul ei

Publicat:

si-a gasit fericirea si acum se gândeste la o familie si la copiii! Iar pentru ca este atât de fericita se pozeaza cu iubi peste tot, în lift, la petreceri, în pat.

si Daniel îsi traiesc iubirea din plin. Daca pâna la nunta Sânzienei Buruiana nu s-au afisat împreuna, acum cei doi se fotografiaza peste tot.

Cea mai recenta poza a celor doi porumbei a fost facuta seara trecuta, în lift, si îi arata pe Andreea si pe Dani mai fericiti ca niciodata.

Bruneta are în mâna…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu Cristina Ciobanașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO

08:45, 09.05.2024 - Cristina Ciobanașu formeaza un cuplu cu Alexandru Mureșan deja de peste doi ani, dar rare ori fanii ei au avut ocazia sa ii vada in astfel de ipostaze. Iubitul actriței este o persoana discreta cand vine vorba despre camerele de filmat, dar iata ca ea a reușit sa surprinda cateva momente romantice!

Prodanca. Punct și de la capat. Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul: „Este o minune lasata de la Dumnezeu”. Impresara se declara o femeie fericita

00:00, 21.04.2024 - Anamaria Prodan se declara o femeie implinita de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara spune ca sportivul a adus lumina atat in viața ei, cat și a copiilor, care l-au apreciat inca de cand l-au cunoscut.

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.


Ce parere ai despre aceasta stire?