Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrada şi Cristi de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou împreună?! S-a lăsat cu scandal de proporţii

Publicat:

Andrada si Cristi au format un cuplu de succes în sezon IV "Mireasa pentru fiul meu". Dupa ce au parasit competitia însa, acestia s-au despartit. Acum, când ambii au revenit în concurs, Andrada sutine ca fostul ei iubit o vrea înapoi.
Aflati într-o discutie în contradictoriu, Andrada a marturisit faptul ca fostul ei partener ar lasa-o oricând pe Georgiana pentru ea, fiind înca îndragostit.
"Cristi lupta cu Valentin pentru a ma recâstiga," a declarat concurenta în cadrul emisiunii de la Antena

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Ce mesaj a postat Cristi de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminat din competiție. Postarea facuta de tanar: „Vreau sa…” / FOTO

23:50, 16.03.2024 - In ediția din data de 15 martie 2024, Cristi a fost concurentul care a fost eliminat din casa "Mireasa", in urma votului publicului. Ei bine, la scurt timp dupa parasirea competiției emisiunii de la Antena 1, tanarul a facut o postare in mediul online. Iata ce a transmis de acasa!

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…

Scandal de proporții din cauza unei antene 5G. Satenii s-au luat la harța cu primarul, care se apara cu polițiștii langa el

18:46, 13.02.2024 - O antena 5G a incins spiritele in comuna Țintești, județul Buzau. Satenii s-au imparțit in doua tabere. Unii cred ca antena este benefica pentru ca nu exista semnal la telefoane. Alții, insa spun ca noua construcție le afecteaza sanatatea.„Ati reusit sa divizati comuna, ca sa zic asa, pentru ca iata-ne…

Mireasa. Direct din culise. Antonia, surpriza de proporții, in urma conflictului dintre ea și Andrada. Ce i-au trimis susținatorii / VIDEO

14:36, 08.02.2024 - Antonia a trecut prin momente tensionate, in ediția de aseara de la Capriciile iubirii, atunci cand a decis sa plece din platou. Astazi, concurenta s-a trezit cu o surpriza, la Mireasa. Direct din culise, atunci cand Raluca Preda i-a spus ca a primit un cadou din partea fanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?