Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andi Moisescu, dezvăluiri din intimitate. Cum și-a întâlnit soția și rețeta unei relații de durată. „S-a întâmplat să...”

Publicat:

Cunoscut pentru discreția sa in ceea ce privește viața personala, a ales sa iasa puțin din zona de confort și sa impartașeasca, intr-un interviu, povestea sa inedita de dragoste. Indragitul prezentator a vorbit despre modul in și-a cunoscut jumatatea și secretul unei casnicii fericite.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase, dezvaluiri din intimitate. Vrea sa devina tata la 77 de ani: „Sa vedem ce facem, cum facem” VIDEO

11:46, 10.04.2024 - Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a vorbit in cel mai nou episod al podcastului „Fain&Simplu”, realizat de Mihai Morar, despre relația cu Nicolae Ceaușescu și Ion Țiriac, dar a și dezvaluit ca-și dorește sa devina din nou tata.

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Dezvaluiri vulgare, la 40 de ani dupa coșmarul cu Suedia: „«Prostul ala de Balint m-a bagat in ca**t, f***-l in gura sa-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasa!”

16:31, 23.02.2024 - Florin Prunea, fostul goalkeeper al primei reprezentative, titular in „sfertul” fatidic cu Suedia din 1994, și-a adus aminte de momentele premergatoare partidei de trista amintire cu scandinavii, in podcastul gazduit de Andi Moisescu. Vinovat la faza care „bantuie” o intreaga generație la mai bine de…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Iulia Vantur s-a intalnit cu un barbat cunoscut din Romania. L-a luat in brațe, ce s-a intamplat la Untold Dubai

18:00, 20.02.2024 - Iulia Vantur a mers la Untold Dubai, festivalul care in perioada 15-18 februarie 2024 a stabilit record de participanți. Fosta jurnalista Pro TV s-a intalnit la eveniment cu mai mulți dintre colegii sai din mass-media romaneasca. L-a luat in brațe pe acest barbat, atat de mult s-a bucurat cand l-a vazut!…

Declarația dureroasa a soției lui Sorin, barbatul ucis la hotelul din Padina. Ce s-a intamplat cu cateva minute inainte ca el sa fie omorat

16:41, 13.02.2024 - Apar informații halucinante in cazul crimei din Padina. Soția lui Sorin Anghel, barbatul ucis, a facut declarații despre ce a vazut in noaptea in care s-a produs tragedia. Femeia este terifiata de ceea ce a trait și de faptul ca micuții ei vor ramane fara tata. Iata ce s-an intamplat cu cateva minute…


Ce parere ai despre aceasta stire?