Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anchetatorii au revenit la Casa Ororilor - Zece porțiuni din curte le-au trezit oamenilor SUSPICIUNI GRAVE

Publicat:

Continua cercetarile la din Caracal. Oamenii legii au descins și in aceasta dimineața la casa lui , acolo unde pe parcursul acestei saptamani au scanat solul cu aparatura speciala pentru a detecta posibile denivelari. Nu mai puțin de zece astfel de zone au fost descoperite in curtea groazei din Caracal. Nu este exclus ca, acolo, sa fi ingropat probe.

Citește și: Meteorologii vin cu VEȘTI bune pentru weekend - Vreme frumoasa, dar și ploi .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vreme frumoasa in ajun de Paște: Cate grade ne promit meteorologii

08:45, 04.05.2024 - Meteorologii anunța pentru acest weekend vreme frumoasa pe intreg teritoriul țarii. Astazi, vantul va sufla inca racoros din sectorul de nord, iar in restul zilelor - de la sud slab la moderat.

Turcul suspect in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe un camp din Dambovița a fost reținut

08:40, 12.04.2024 - Abdulkadir Cam, cetațeanul turc de 64 de ani, acuzat ca a omorat o femeie al carei cadavru a fost gasit saptamana trecuta pe un camp la marginea autostrazii A1, in Dambovița, a fost reținut pentru 24 de ore, au declarat vineri, 12 aprilie, surse apropiate anchetei pentru Libertatea.Anchetatorii au luat…

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Drona militara prabușita langa casele oamenilor din Braila. Momentul a fost filmat de localnici - VIDEO

06:55, 29.03.2024 - Au fost clipe de panica, noaptea trecuta, pentru zeci de oameni dintr-o comuna de langa Braila, dupa ce o drona militara s-a prabușit pe un camp langa casele lor. Drona s-a prabușit in zona Insulei Mari a Brailei, la 12 kilometri distanța de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici…

Igor Dodon, revenit la șefia PSRM: „Oamenii devin tot mai saraci și pierd increderea in stat. Guvernarea actuala trebuie schimbata”

16:21, 23.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, reales astazi la șefia PSRM, a ținut un discurs, la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. „E timpul pentru o atitudine mai hotarata! Oamenii devin tot mai saraci, ei pierd increderea in stat. Asta nu mai poate continua”, a declarat Dodon.

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

“Calendarul“, dragostea PSD. Lucian Romașcanu da detalii

08:21, 14.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romașcanu , a vorbit la B1 TV despre blocarea negocierilor privind comasarea alegerilor, afirmand ca in urma negocierilor trebuie stabilit tot calendarul pentru anul electoral 2024. Daca pana la sfarșitul acestei saptamani nu se ia o decizie, adio comasare. “Nu exista…

Atenționare meteo de vreme rea: COD GALBEN de vant și ploi in Alba și alte zone din țara. Ninsori la munte

10:55, 12.02.2024 - Atenționare meteo de vreme rea: COD GALBEN de vant și ploi in Alba și alte zone din țara. Ninsori la munte Atenționare meteo de vreme rea: COD GALBEN de vant și ploi in Alba și alte zone din țara. Ninsori la munte Meteorologii ANM au emis luni, 12 februarie, noi atenționara meteo de vreme rea valabile…


Ce parere ai despre aceasta stire?