Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anchetă DNA la Prefectura Timiş: e vizat un transfer de terenuri

Publicat:

Procurorii anticoruptie au solicitat documente care stau la baza unui transfer de terenuri intre judetele Arad si Timis. Este vorba de o suprafata de 999,90 de hectare care se afla in comuna Giera din judetul Timis, iar Prefectura spune ca cercetarile sunt facute intr-un dosar penal din anul 2015.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții, la Arad, intr-un dosar privind contrabanda cu deșeuri

10:55, 16.04.2024 - Procurorii DIICOT Timișoara au descins, marți dimineața, la șapte adrese din județul Arad, intr-un dosar privind savarșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabanda calificata.

UPDATE Percheziții DNA la Consiliul Județean Calarași / Ar fi vizat președintele Vasile Iliuța/ Procurorii urmaresc o serie de achiziții/ Percheziții și la Protecția Copilului și un spital din Calarași (surse)

12:45, 21.03.2024 - Procurorii DNA Constanța fac percheziții, joi dimineața, la Consiliul Județean Calarași, conform surselor G4Media. Ar fi vizat președintele Vasile Iliuța (PNL), conform acelorași surse. UPDATE Ancheta procurorilor urmarește o serie de achiziții și sunt efectuate percheziții și la un spital din Calarași,…

Parchetul, explicații despre dosarul lui Clotilde Armand. Cum a decurs ancheta

16:50, 13.03.2024 - Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au explicat evoluția dosarului in care Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este inculpata pentru semnarea unor documente prin care și-a majorat veniturile cu peste 18.000 de lei.

Perchezitii DIICOT in cinci judete, la o grupare care a incercat sa introduca si sa scoata din Romania 500 de migranti

14:35, 12.03.2024 - Procurorii DIICOT – Structura Centrala au efectuat, marți 33 de percheziții domiciliare pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, fiind vizati membrii unei grupari infractionale care a incercat sa introduca si sa scoata ilegal din Romania sute de migranti.

Anchete la Arad, dupa ce un polițist a fost prins intr-o mașina cu numere false, condusa de un șofer drogat

10:05, 04.03.2024 - Poliția din Arad a deschis o ancheta interna dupa ce un polițist in timpul liber a fost prins in mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este ancheta și la Nadlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina in Romania.

9 persoane trimise in judecata de DNA: au dat permise pe bani

10:51, 15.02.2024 - DNA a trimis in judecata 9 persoane din Arad, care au creat o adevarata afacere de obținere pe bani a permiselor de conducere. Aceștia sunt instructori, patron de școala de șoferi și examinatori, iar un permis obținut pe șpaga costa intre 200 și 400 de euro. „Procurorii din cadrul Serviciului teritorial…

IMAGINI de coșmar in județul ARAD. Zeci de caprioare au murit, otravite cu substanțe pentru soareci. Ancheta uriașa dupa dezastrul ecologic - FOTO

07:55, 11.02.2024 - Patru fonduri cinegetice se confrunta cu pierderi semnificative, iar poliția a demarat o ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii ecologice.Se presupune ca substanțele chimice folosite de agricultori pentru combaterea rozatoarelor au contaminat hrana caprioarelor, provocandu-le…


Ce parere ai despre aceasta stire?