Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Prodan a dezvăluit cea mai arzătoare dorinţă a sa

Publicat:

si-a serbat cu mare fast ziua de naștere in Dubai. Vedeta a fost inconjurata de prieteni, a suflat in tort, i s-a cantat la multi ani si a dezvaluit cea mai arzatoare dorinta a sa. a implinit 49 de ani si si-a serbat ziua de nastere in insoritul Dubai. Alaturi i-au stat…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, curioase sa afle cați bani face Andreea Bostanica din TikTok: „Sunt copii care mor de foame”

09:55, 18.05.2024 - Teo Trandafir și Ilinca Vandici, prezentatoarele emisiunii „Follow Us”, au fost curioase sa afle cați bani face Andreea Bostanica din TikTok, dupa opulența pe care o afișeaza in mediul online. Reacția tinerei a fost dura la adresa fostei prezentatoare de la „Bravo, ai stil!”.Andreea Bostanica este urmarita…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Anamaria Prodan a dezvaluit cum s-a impacat cu Gigi Becali. Fiul impresarei, rol “decisiv”

21:21, 08.04.2024 - Anamaria Prodan a surprins pe mulți atunci cand a dezvaluit ca s-a impacat cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB. Acest moment de reconciliere a fost rezultatul unor discuții sincere și a unui efort comun, in care chiar și fiul sau, Bebeto, a avut un rol important. Impresara, cunoscuta pentru personalitatea…

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?