Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză – Țară cu țară, oamenii de știință urmăresc începutul sfârșitului pandemiei COVID-19

Publicat:

In timp ce nu mai este atat de devastatoare, oamenii de știința stabilesc cand și unde, COVID-19 va trece la o boala endemica in 2022, scrie Reuters. Ei sunt de parere ca primele țari care au ieșit din pandemie au avut rate ridicate de vaccinare și imunitate in urma infectarii. Printre aceste țari, se numara Statele Unite, , Portugalia și India. Dar, ei avertizeaza ca SARS-CoV-2 ramane un virus imprevizibil care sufera mutații pe masura ce se raspandește prin populațiile nevaccinate. Nimeni nu ar exclude complet ceea ce unii au numit „scenariul apocalipsei”, in care…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar al ambasadei Rusiei la Londra. Reacția Moscovei

17:50, 08.05.2024 - „Il vom expulza pe atasatul militar rus, care este un ofiter nedeclarat al informatiilor militare ruse”, a afirmat, miercuri, ministrul britanic de interne James Cleverly, intr-o declaratie in fata parlamentului de la Londra pe tema „activitatilor maligne” ale Rusiei, relateaza  Reuters si AFP, citate…

Xi Jinping a ajuns marți seara la Belgrad, cu un avion special, intr-o vizita de stat in Serbia

00:01, 08.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a sosit marti seara la Belgrad, unde isi continua un turneu european, in urma unei vizite de stat in Franta de doua zile, pe care a incheiat-o marti, potrivit unei publicatii oficiale, relateaza AFP, preluata de News.ro.Xi Jinping a sosit la Belgrad cu un avion special,…

ONU a adoptat joi, in unanimitate, prima rezolutie globala privind inteligenta artificiala, pentru a proteja datele personale si drepturile omului

05:00, 22.03.2024 - Rezolutia neobligatorie, propusa de Statele Unite si cosponsorizata de China si alte 121 de natiuni, a durat trei luni pentru a fi negociata si, de asemenea, pledeaza pentru consolidarea politicilor de confidentialitate, au spus oficialii, informand reporterii inainte de adoptarea rezolutiei. ”Navigam…

Boala mortala care se raspandește in Europa a ajuns la granițele Romaniei. Ce animal de casa o poate transmite

05:51, 12.03.2024 - O noua epidemie a izbucnit in Europa, iar raspandirea ei s-a accelerat in cursul acestui an. In Ungaria, la granița cu Romania, au fost inregistrate cinci cazuri mortale. Infecția bacteriana, prezenta și in alte țari europene, inclusiv Ungaria, este considerata o boala febrila și periculoasa, avertizeaza…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

BMW anunța o investiție majora in Romania, la Cluj-Napoca: e vorba de mii de angajați

07:20, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.Potrivit comunicatului oficial al celor doua companii, asocierea lor pentru investiția…

Medicament contra colitei ulcerative, aprobat de Comisia Europeana

23:15, 20.02.2024 - Comisia Europeana a aprobat un medicament al companiei Pfizer destinat tratamentului pacienților diagnosticați cu colita ulcerativa. Este vorba despre medicamentul Velsipity,  susținut inca din decembrie de experții Agenției Europene a Medicamentului. Noua molecula poate fi folosita in cazul pacienților…

Dragoș Damian: Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie

08:15, 17.02.2024 - Criza și conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili din Țarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?