Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria Preda, sfâşiată de durere la trei ani de la moartea tatălui! "Acum nu mai am pe nimeni". VIDEO

Publicat:

A vrut ca fata lui sa-i duca numele mai departe cu fala si pe scena, dar si in viata. Acesta a fost visul suprem pe care l-a impartasit publicului. S-a straduit sa impace pe toata lume si sa-i faca pe oameni fericiti cu vorba sau cu fapta. S-a straduit si el sa para fercit si asa a plecat discret si curat, pe lumea cealalta, exact asa cum a trait. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Tanara de 26 de ani, arestata dupa ce și-a batut fiica de doi ani cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburata de moartea tatalui

15:15, 18.04.2024 - O tanara in varsta de 26 de ani, angajata intr-o unitate militara din București, a fost arestata in urma unui act șocant de violența asupra propriei sale fiice in varsta de doi ani. Femeia, care se presupune ca ar fi fost afectata profund de moartea recenta a tatalui sau, este acuzata ca și-a agresat…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Vaduva lui Marius Țepeliga, sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Ce a postat Andreea Neagoe: „Te iubesc!” / VIDEO

12:45, 22.03.2024 - Vaduva lui Marius Țepeliga este sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Andreea Neagoe a facut o postare induioșatoare pe rețelele de socializare. Iata ce videoclip trist a postat soția regretatului cantareț de manele!

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Andreea Banica, sfașiata de durere, dupa moartea cațelului ei. Artista nu-și poate reveni: „Mi-am pierdut cel mai bun prieten...” / FOTO

08:55, 09.02.2024 - Andreea Banica este sfașiata de durere, dupa moartea cațelului ei, Nino. Artista nu-și poate reveni din șocul morții patrupedului ei. Iata ce postare trista a facut cantareața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?