Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amorțirea mâinilor – cauze și boli asociate

Publicat:

Amorțirea mainilor reprezinta o stare neplacuta și apare, de regula, cand dormim intr-o poziție incomoda, cand scriem intens sau cand lucram foarte mult la calculator. Amorțirea mainilor este insoțita de furnicaturi, de dureri ori de senzații de arsuri. Mainile amorțite și simptomele asociate sunt cauzate, de obicei, de o circulație defectuoasa a sangelui. Iar o circulație blocata sau limitata a sangelui afecteaza anumiți nervi prezenți in zona brațelor. In majoritatea cazurilor, amorțirea mainilor dispare la scurt timp dupa ce iși face simțita neplacuta prezența, fara prea mult efort din partea…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un medic și-a administrat propriul tratament pentru cancer cerebral. La un an dupa, boala nu a recidivat

14:35, 14.05.2024 - Un medic australian, Richard Scolyer, și-a aplicat propriul tratament impotriva cancerului cerebral dupa ce a fost diagnosticat el insuși cu aceasta boala incurabila. La un an dupa ce a fost supus unui prim tratament pentru glioblastom, cancerul inca nu a recidivat.

Periimplantita: Cauze și tratament recomandat

19:15, 01.05.2024 - De cele mai multe ori, pacienții care au trecut recent prin intervenția de implant dentar au tendința de a crede ca nimic nu le mai poate afecta zambetul. In realitate, implantul dentar se ingrijește cu responsabilitate, printr-o igiena riguroasa, completata de vizite regulate la stomatologie. Poți…

Peste 70.000 de romani sunt diagnosticati cu boala Parkinson

12:20, 11.04.2024 - Peste 70.000 de romani sunt diagnosticati cu boala Parkinson, sustin specialistii care afirma ca identificarea simptomelor in etapele initiale ale instalarii si diagnosticarea afectiunii inainte ca manifestarile sa devina foarte vizibile sunt esentiale pentru un management eficient, transmite Agerpres.…

Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii ani

23:35, 03.04.2024 - Medic pediatru: Vedem afectiuni care erau mai degraba prezente in zona de adulti. Patologia de tip boala inflamatorie intestinala a explodat in ultimii aniDr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii ”Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a afirmat, miercuri…

Primul caz de febra tifoida din 2024, la Spitalul Victor Babes din București. Netratata, boala poate duce la deces

12:00, 30.03.2024 - Medicul Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala, a anuntat intr-un interviu acordat News.ro ca anul acesta a fost inregistrat primul caz de febra tifoida, boala luata de un pacient adult dintr-o tara din Asia. Anul trecut au mai existat alti trei pacienti…

Cum se trateaza uscaciunea mainilor. Remedii simple pentru vremea racoroasa

10:00, 28.02.2024 - Mainile noastre intra des in contact in vremea racoroasa, lucru ce le poate afecta. Ele ajung sa se usuce, astfel ca e nevoie de o atenție deosebita in aceasta perioada. Avem nevoie de hidratare atat din interior, cat și din exterior pentru a ele sa aiba un aspect placut și sa fie catifelate.

Avertismentul dr. Valeria Herdea, președintele CNAS: ”Vrem sau nu vrem sa recunoastem, suntem in epidemie de rujeola”

13:55, 26.02.2024 - Cazurile de rujeola au cuprins aproape toata țara, inclusiv municipiul București. Conform datelor Institutului Național de Sanatate Publica, sunt peste 5.200 de imbolnaviri și șase decese de la inceputul lunii decembrie pana in prezent. Președintele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate, dr. Valeria…

Vești uriașe pentru cei care sufera de boala Parkinson și scleroza multipla: aurul aduce speranța vindecarii

04:25, 26.02.2024 - Oamenii de știința exploreaza ideea de a utiliza un medicament oral care conține nanoparticule de aur pentru a trata in viitor boala Parkinson și scleroza multipla. Medicamentul, denumit CNM-Au8, a dat rezultate promițatoare in stimularea metabolismului cerebral in timpul studiilor clinice de faza II.…


Ce parere ai despre aceasta stire?