Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Americanii confirmă: Analiza de securitate a companiei Boeing privind modelele 737 Max avea defecte majore

Publicat:

Analiza de securitate a companiei Boeing privind un nou sistem de control al zborului implementat pe modelul 737 Max avea defecte majore, a informat Seattle Times, scrie Reuters.

Analiza de securitate pentru sistemul de control al zborurilor, numit MCAS, a subestimat puterea acestui sistem, conform Seattle Times, care a facut referire la informatii primite de la actuali si fosti ingineri ai de Aviatie (FAA), scrie news.ro.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui ! Vedeta PRO TV rade de Liviu Dragnea

Seattle Times relateaza si ca atat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii schimba strategia: Au pus in mișcare planul pentru a opri razboiul din Orientul Mijlociu

09:10, 04.06.2024 - Statele Unite au declarat luni ca doresc ca Consiliul de Securitate al ONU sa adopte o rezolutie care sa sprijine propunerea prezentata de presedintele Joe Biden pentru a pune capat luptelor dintre Israel si militantii palestinieni Hamas in Fasia Gaza, anunta Reuters, informeaza News.ro.

Este putin probabil ca directorii Boeing sa fie acuzati pentru 737 de accidente MAX – sursa

06:55, 03.06.2024 - Detaliile au fost coroborate de o persoana familiara cu intalnirea care a avut loc vineri si cu corespondenta vazuta de Reuters. Termenul limita pentru urmarirea penala a majoritatii infractiunilor federale este de cinci ani. Departamentul de Justitie a constatat la mijlocul lunii mai ca Boeing a incalcat…

Republica Moldova scrie istorie: Este prima țara care a semnat un parteneriat de Securitate și Aparare cu UE

16:35, 21.05.2024 - Republica Moldova a semnat un parteneriat de securitate și aparare cu Uniunea Europeana, fiind prima țara care incheie un astfel de acord cu blocul comunitar, a declarat marți șeful politicii externe a UE, Josep Borrell, scrie Reuters.

Serghei Lavrov susține ca SUA submineaza siguranța aviației, dupa ce președintele iranian a murit intr-un accident de elicopter

15:55, 21.05.2024 - Sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei a declarat, marți, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, relateaza Reuters, citata de Agerpres.„Americanii nu recunosc acest lucru, dar adevarul…

Platforma Telegram deblocheaza boti folositi de serviciile de securitate ucrainene

14:11, 29.04.2024 - Ucraina a anuntat luni ca aplicatia de mesagerie Telegram a restabilit accesul unui numar de chatboti utilizati de serviciile de securitate ucrainene pentru a culege informatii despre efortul de razboi al Rusiei, dupa ce acest acces fusese suspendat pentru scurt timp, transmite Reuters.

Kremlinul le interzice unor oficiali din guvern sa iasa din țara, „din motive de securitate”

16:36, 19.04.2024 - Kremlinul a anuntat vineri interdictii de deplasare in strainatate pentru personalul din anumite structuri guvernamentale ruse, din motive de securitate; in alte departamente, trebuie anuntate orice intentii de iesire din tara, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Afirmația Rusiei ca Ucraina angajeaza cetațeni tadjici este contrazisa de catre Tadjikistan

06:20, 07.04.2024 - Ministerul de Externe al Tadjikistanului a respins sambata afirmatia lui Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, potrivit caruia Ambasada Ucrainei din capitala Tadjikistanului ar recruta mercenari pentru a lupta impotriva Rusiei, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Putin a cerut FSB sa ajute companiile ruse la incalcarea sanctiunilor occidentale

18:35, 19.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a cerut marti Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa ajute companiile din Rusia la incalcarea sanctiunilor occidentale si cresterea ponderii pe noi piete din intreaga lume, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?