Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Americanii au confiscat arme avansate iraniene, destinate grupării Houthi

Publicat:
Americanii au confiscat arme avansate iraniene, destinate grupării Houthi

Reprezentanții armatei SUA susțin ca americanii au confiscat arme avansate iraniene, care urmau sa fie livrate gruparii Houthi, potrivit .

Comandamentul central al SUA a declarat ca a confiscat armele convenționale avansate care erau trimise rebelilor Houthi din Yemen.

Capturarea armelor a avut loc pe 11 ianuarie, au menționat americanii.

Comandamentul a mai aratat ca este prima confiscare de arme convenționale avansate furnizate de Iran pentru Houthi din noiembrie, de cand gruparea din Yemen a inceput atacurile impotriva navelor comerciale.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi

19:06, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat marti ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise de Iran rebelilor houthi din Yemen și confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP.

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

09:50, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).

SUA au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi, care reprezenta o „amenințare iminenta” 

09:25, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, preluat de Agerpres.

Statele Unite au lovit cinci rachete in Yemen

07:41, 05.02.2024 - Fortele americane au anuntat ca au efectuat atacuri aeriene impotriva a cinci rachete in Yemen duminica, la o zi dupa un val de raiduri aeriene americane-britanice in tara ca raspuns la atacurile rebelilor houthi in Marea Rosie, noteaza AFP. Armata americana „a efectuat o lovitura in situatie de legitima…

Americanii distrug un post de comanda houthi. Escaladeaza conflictul din Marea Roșie

07:41, 01.02.2024 - Armata americana a anuntat miercuri ca a distrus zece drone de atac si un post de comanda terestru apartinand rebelilor houthi sustinuti de Iran, in cadrul unor atacuri in Yemen, anunta AFP, conform news.ro.Aceste drone "reprezentau o amenintare iminenta la adresa navelor comerciale si navale americane…

SUA ar fi lovit o racheta sol-aer gata de lansare a rebelilor Houthi

00:55, 01.02.2024 - Aviația americana susține ca a lovit o racheta sol-aer, pregatita de lansare, a rebelilor Houthi din Yemen, potrivit Sky News.Americanii susțin ca racheta se pregatea sa loveasca o aeronava a SUA, potrivit stiripesurse.ro. Locul de lansare se afla in Yemen, a anunțat Comandamentul Central al SUA. Forțele…

Aviația americana intercepteaza racheta sol-aer a rebelilor Houthi inainte de lansare

22:40, 31.01.2024 - Aviația americana susține ca a lovit o racheta sol-aer, pregatita de lansare, a rebelilor Houthi din Yemen, potrivit Sky News.Americanii susțin ca racheta se pregatea sa loveasca o aeronava a SUA, conform mediafax. Locul de lansare se afla in Yemen, a anunțat Comandamentul Central al SUA.…


Ce parere ai despre aceasta stire?