Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasadorul Republicii Moldova în Estonia: „Integrarea Europeană  o poţi face singur, acasă“

Publicat:

Seful misiunii noastre diplomatice la Tallinn, , spune ca fiecare cetatean estonian s-a implicat personal in procesul de europenizare a tarii. Ambasadorul sugereaza ca si noi vom reusi doar atunci cand vom intelege ca si reformele depind, in mare masura, de fiecare dintre noi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hezbollah: Locuitorii stramutați israelieni se pot intoarce acasa daca se incheie razboiul

01:30, 14.05.2024 - Seful gruparii insurgente libaneze Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat luni ca locuitorii din nordul Israelului care s-au refugiat in alte zone din tara de teama razboiului cu Hamas nu se vor putea intoarce acasa daca guvernul de la Tel Aviv va continua ofensiva in Fasia Gaza, potrivit actualitate.org.…

Șeful ambasadei Rusiei la Tallinn, convocat sa dea socoteala pentru bruiajul GPS din Estonia

18:45, 08.05.2024 - Ministerul de Externe al Estoniei l-a convocat pe șeful misiunii diplomatice al Rusiei de la Tallinn spre a protesta fața de bruiajul GPS. Recent țara baltica a acuzat Rusia de incalcarea reglementarilor internaționale privind spațiul aerian prin interferența cu semnalele GPS.

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Ministrul de Externe, discuții cu șeful AIEA despre atacurile Rusiei in Ucraina

17:30, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe Luminita Odobescu a avut, luni, o intrevedere cu Directorul General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania. Cei doi au discutat despre atacurile succesive asupra centralei nucleare de la Zaporojie.

Tupeul primarului Mircia Gutau: "Averea mea nu este fabuloasa. Sunt cel mai bun!" Edilul condamnat la inchisoare, delir total in emisiunea "Culisele statului paralel"

15:05, 04.04.2024 - Mircia Gutau  este unul dintre cei mai influenți oameni din Ramnicu Valcea și se afla astazi la cel de-al patrulea mandat de primar al orașului. In urma cu 14 ani, a fost condamnat de Inalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de inchisoare. Procurorii DNA l-au acuzat la acea vreme…

Un șofer beat s-a luat la bataie cu polițiștii care l-au oprit. Șeful agenților, luat la rost de Europol

14:30, 02.04.2024 - Un incident petrecut acum aproape doua saptamani in Anina, județul Caraș-Severin, a atras atenția sindicatului Europol. Pe 23 martie, doi polițiști au oprit pentru control un autoturism care nu avea numere de inmatriculare. Barbatul, care s-a dovedit pana la urma ca era beat, avand o alcoolemie de 1,31…

Șeful diplomației estone: „Țara noastra putea fi in locul Ucrainei daca nu aderam la NATO”

16:25, 29.03.2024 - Conflictul actual din Ucraina arata ce s-ar fi putut intampla Estoniei daca nu ar fi devenit membra a NATO acum 20 de ani, a afirmat vineri ministrul de Externe eston, Margus Tsahkna, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Maria Zaharova spune ca este greu de crezut ca ISIS a comis atentatul de la Moscova. „Au scos un as din maneca”

17:25, 27.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, a declarat, miercuri, 27 martie, ca este „extrem de greu de crezut” ca Statul Islamic ar fi avut capacitatea de a lansa un atac asupra salii de concerte Crocus de langa Moscova, in care au murit cel puțin 140 de persoane, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?