Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambasada RM în SUA, despre deschiderea secțiilor de votare în biserici baptiste: „Comunitățile bisericești din SUA sunt dispuse să ofere aceste spații cu titlu gratuit”

Publicat:

in SUA a venit cu cateva precizari in cazul secțiilor de votare la alegerile parlamentare ce vor fi deschise in cadrul bisericilor. Astfel, Ambasada menționeaza printr-un comunicat ca atat numarul, cat și locațiile sectiilor de votare din ale Americii, au fost stabilite pe baza statisticii de participare a moldovenilor la alegerile anterioare din 2016 și 2014, baza de date a serviciului consular al ambasadei, inregistrarile preliminare ale alegatorilor, si capacitatile tehnice ale Ministerului Afacerilor Externe si a Republicii Moldova.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Statul vinde masini de lux in valoare totala de peste 800.000 de euro, confiscate de la o grupare infracționala

07:05, 27.04.2024 - Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate urmeaza sa scoata la licitatie masini in valoare de peste 800.000 de euro, confiscate de la grupare infractionala specializata in clonare de carduri in Statele Unite ale Americii, si care se aflau in custodia Agentiei inca din anul 2021.

Noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze Moldova

14:36, 24.04.2024 - Statele Unite ale Americii (SUA) și țarile din Uniunea Europeana (UE) pregatesc noi sancțiuni pentru cei care incearca sa destabilizeze situația in Republica Moldova. Declarația a fost facuta de șeful diplomației de la Chișinau, Mihai Popșoi, intr-un interviu. Ministrul de Externe a dat asigurari ca…

O echipa de robotica din Romania a devenit campioana in America

13:11, 23.04.2024 - Șuta Teodora (www.b1tv.ro) Echipa de robotica AICitizen a Colegiului „Alexandru Ioan Cuza” din Focsani a castigat Campionatul Mondial de robotica First Tech Challenge, organizat in Statele Unite ale Americii (SUA). La Campionatul Mondial de robotica au participat peste 200 echipe din toata lumea Campionatul…

Maia Sandu anunța ca Rep. Moldova va raspunde Kremlinului pentru deschiderea ilegala a secțiilor de votare in Transnistria

15:30, 18.03.2024 - Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, declara ca Guvernul va raspunde in perioada urmatoare Kremlinului care a deschis ilegal secții de votare in Transnistria in timpul alegerilor prezidențiale ruse, dar fara a oferi detalii.

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Romania condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din Moldova, Georgia și Ucraina | Alegeri Rusia 2024

20:21, 16.03.2024 - Alegeri Rusia 2024. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna deschiderea secțiilor de votare rusești din regiunea transnistreana a Republicii Moldova și in regiuni din Georgia, precum și in teritoriile ocupate din Ucraina.

MAE: Romania condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria

19:40, 16.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova.

Cum explica ambasadorul rus la Chișinau deschiderea secțiilor de votare din Transnistria pentru scrutinul prezidențial din Rusia

12:31, 12.03.2024 - Convocat la Ministerul de Externe pentru a-i fi comunicata poziția Chișinaului cu privire la deschiderea secțiilor de votare in regiunea separatista, ambasadorul rus Oleg Vasnețov a declarat ca decizia a fost luata pentru a asigura dreptul la vot al cetațenilor ruși.


Ce parere ai despre aceasta stire?