Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amanda Liberty susține că este îndrăgostită de un candelabru pe nume Lumiere și nu ezită să-l sărute pentru a-și arăta afecțiunea

Publicat:

, are 37 de ani și este din Leeds, iar ea surprinde pe toata lumea cu orientarea sa sexuala. Acesta a dezvoltat o forma de atracție sexuala și romantica pentru anumite obiecte neinsuflețite, de exemplu un candelabru care poarta numele Lumiere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt simptomele hipertensiunii arteriale. Afecțiunea cardiaca este cunoscuta drept „ucigașul tacut”

15:00, 26.03.2024 - In cel mai recent episod Medicool, dr. Mihai Pautov și invitatul sau, medicul cardiolog Ștefan Busnatu, au explicat ce este hipertensiunea arteriala, dar și cum putem face fața acestei afecțiuni.

Un fost atacant al lui Crystal Palace și Leeds a marcat cel mai rapid gol din istoria fotbalului! Unde joaca acum și cate secunde i-au trebuit!

16:45, 21.02.2024 - Ryan Hall (36 de ani), atacantul lui Croydon FC din campionatul semi-profesionist englez Southern Counties East League, a șutat de la centrul terenului și a deschis scorul in meciul cu Cockfosters (3-0), contand pentru London Senior Trophy. Reușita sa nu este omologata insa de Cartea Recordurilor! 2…

Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Floreasca despre infarctul la pacienții tineri: „ Este o legenda care a fost propulsata mai mult in media”

13:10, 09.02.2024 - Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din București, dr. Horațiu Moldovan, susține ca este un mit faptul ca infarctul miocardic apare tot mai des la pacienti tineri. Afecțiunea apare mai mult in randul persoanelor in varsta, susține medicul.


Ce parere ai despre aceasta stire?