Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Am început să fiu prost de bun!”. Mihai Bendeac, dojenit de o concurentă, după ce a încercat să o ajute! Oana Daria Drăghici, moment incredibil la „iUmor”!

Publicat:

a fost dojenit de „cea mai emoționata” concurenta care a calcat vreodata pe scena „iUmor”, dupa ce a incercat sa o ajute. Juratul a remarcat ca a inceput sa fie „prost de bun”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Noul mesaj al Liviei, fosta soție a lui Catalin Bordea: „Platim pentru orice. Tot ce conteaza e daca merita sau nu”. Are o relație cu Spike

13:55, 14.04.2024 - Livia, fosta soție a lui Catalin Bordea, a avut un nou mesaj in mediul online. O lunga perioada de timp ea s-a ferit sa apara public sau sa comenteze despre divorțul de comediant, și-a trait departe de ochii curioșilor povestea de iubire cu cantarețul Spike. La aproape un an de la divorțul de Catalin…

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Sa vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

22:05, 12.04.2024 - Sambata aceasta, ȋn cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu sa se ȋntoarca ȋn copilarie, ȋntr-o perioada cand desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la rule

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

21:55, 07.04.2024 - Magicianul Robert Tudor a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

A inceput procesul dintre Antena 1 versus Mihai Bendeac! Postul ii cere daune de sute de mii de euro

15:15, 11.03.2024 -  A inceput procesul dintre Antena 1 și Mihai Bendeac. Actorul, ale carui producții au adus candva  audiențe record postului, a parasit echipa ”iUmor” in urma unui conflict cu colegii din echipa de producție. Beandeac (40 de ani) a fost timp de 13 sezoane membru al juriului popularei emisiuni, alaturi…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.


Ce parere ai despre aceasta stire?