Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul ideal care tratează peste 300 de boli: conține de 17 ori mai mult calciu decât laptele și mai multă vitamina B12 decât carnea

Publicat:

Alimentul ideal care conține aproape toate vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul nostru pentru desfașurarea proceselor metabolice și menținerii imunitații, bunei funcționari a inimii și menținerii structurii osoase a fost adus și la noi in țara tocmai din Himalaya. Moringa oleifera este detinatorul recordului mondial pentru cel mai mare continut de antioxidanti. Per gram, acesta are aproximativ cu 50% mai multi antioxidanti decat . Antioxidantii contribuie din plin la prevenirea bolilor degenerative cauzate de inaintarea in varsta. Moringa a fost folosit in medicina pentru…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul cu care Irina Loghin a inlocuit carnea, pe care a exclus-o din alimentație de 50 de ani: ”Cumpar din Piața Obor”. Sfaturile ei pentru Postul Paștelui EXCLUSIV

13:45, 13.04.2024 - Marea doamna a muzicii populare romanești, Irina Loghin, arata impecabil la varsta sa, de 85 de ani. Care este marele secret? Artista ne-a vorbit, in exclusivitate pentru Playtech Știri, despre stilul de viața sanatos, despre dieta pe care o are inca din anii comunismului, de mai bine de 50 de ani.…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez și gemenii ei  

00:35, 26.03.2024 - Intr-un interviu publicat recent in ”Hello”, Jennifer Lopez vorbeșe despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate și sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrița a precizat care sunt legumele preferate și pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme și Max. ”Mancam multe…

Ajuta sau nu laptele la un somn mai bun? Provoaca inflamații? Conține antibiotice? Ce spun nutriționiștii

11:21, 06.03.2024 - Exista multe motive pentru care unele persoane cauta alternative la laptele de vaca, inclusiv intoleranța la lactoza. Uneori sunt puse la indoiala chiar beneficiile laptelui de vaca. Yahoo Life a solicitat unor dieteticieni sa se pronunțe asupra celor neințelegerilor privind lactatele.

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Șodoul, leacul bunicii pentru tuse și gat iritat. Cum se prepara corect aceasta bautura magica

10:11, 29.02.2024 - Șodoul este o bautura pe baza de ou, lapte cald și miere ce poate fi administrat pentru tratarea laringitei, rinofaringitei, amigdalitei și chiar a anemiei, scrie Click!Sanatate .Pentru ca oul este principalul ingredient al acestui preparat, șodoul și-a primit numele de la „chaud l’oeuf”, care provine…


Ce parere ai despre aceasta stire?