Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care curăță arterele înfundate și te protejează de atacurile de cord

Publicat:

Sistemul circulator, prin intemediul venelor și arterelor, are rolul de a transporta sangele in tot corpul, asigurand buna funcționare a intreg organismului. Alimentația bogata in grasimi saturate și zahar alb rafinat, dar și factori precum moștenirea genetica, nivelul crescut de colesterol in sange, consumul excesiv de alcool, sedentarismul, contribuie la apariția unor depozite de grasimi, deșeuri celulare și calciu pe pereții vaselor de sange. O artera blocata sau infundata poate produce grave probleme de sanatate, cum ar fi accidentul vascular cerebral, boala cardiaca ischemica, boala arteriala,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

13:15, 16.04.2024 - Sanatatea organismului este protejata și susținuta de catre scutul natural pe care acesta il creeaza și il intarește constant in așa fel incat sa țina la distanța factorii de risc. Sistemul imunitar funcționeaza ca o bariera de protecție in fața microorganismelor periculoase și a celulelor afectate,…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

07:55, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Cluj - Caz de boala cronica a Romaniei! Au finalizat de un an canalizarea, dar oamenii deverseaza in parau: Miroase infernal! - FOTO

09:35, 02.03.2024 - Un clujean din Cojocna este in lupte grele cu Primaria din localitate care a finalizat de un an canalizarea pe strada, dar nu a recepționat-o. Acesta spune ca oamenii deverseaza dejecțiile in parau. ”Sistemul de canalizare nu are recepția facuta. Oamenii iși construiesc toalete ca la oraș și folosesc…

Ficatul, grav afectat de alcool și excesele alimentare. Mihaela Bilic: "Nu doare și nu da semne de boala"

19:25, 21.02.2024 - Ficatul este responsabil de procesarea și stocarea glucidelor, lipidelor, micro și macro nutrienților, dar și de transformarea substanțelor toxice in produși netofici, sprijina sistemul imunitar, metabolizeaza fierul și colesterolul.

Ce aliment trebuie sa manance femeile dupa 50 de ani. Specialiștii au explicat

14:55, 15.02.2024 - Alimentația este un factor cheie pentru un stil de viața sanatos și lipsit de probleme. Anumite alimente sunt benefice pentru buna funcționare a creierului. Care sunt acestea, ne spune medicul specialist Vlad Ciurea. Alimentul pe care trebuie sa-l consume femeile Dupa o anumita varsta, specialiștii…

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta

09:51, 09.02.2024 - Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta Profesorul Horatiu Moldovan, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din Capitala, a explicat ca hipertensiunea arteriala este o boala foarte grava, care este si…

Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varsta

23:21, 08.02.2024 - Medic: Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai neglijate boli / Apare pe masura ce avansam in varstaProfesorul Horatiu Moldovan, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul Floreasca din Capitala, a explicat ca hipertensiunea arteriala este o boala foarte grava, care este…

Hipertensiunea arteriala, boala a „bunastarii”?

10:10, 06.02.2024 - Poate incepe prin simptome vagi, nespecifice, insa poate deveni rapid un pericol pentru sanatatea și chiar viața pacientului. Se spune ca cineva are hipertensiune arteriala sau „tensiune mare” atunci cand valorile sistolice și diastolice ating și depașesc 140 cu 90. Cum se ajunge la aceste valori? Factorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?