Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele periculoase pentru creier. Alerta dată de doctorul Vlad Ciurea

Publicat:

Care sunt alimentele periculoase pentru creier. Alerta data de doctorul . Renumitul neurochirurg susține ca omul are „doua creiere”: cerebelul și stomacul. Specialistul a explicat cum se pot hrani cele „doua creiere” pentru a funcționa optim și in vederea sanatații intregului organism. Ce trebuie sa mananci pentru buna funcționare a creierului Renumitul […] The post Alimentele periculoase pentru creier. Alerta data de doctorul appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul bogat in grasimi care face adevarate minuni pentru creier

05:40, 22.05.2024 - Renumitul medic Vlad Ciurea recomanda un singur aliment bogat in grasimi care poate fi inclus fara nicio grija in dieta noastra. Acesta face bine creierului și are ofera o mulțime de beneficii pentru organism, drept urmare nu trebuie evitat.

Alerta inainte de sezonul estival! Au fost gasite substanțe periculoase in Marea Neagra

17:40, 21.05.2024 - Intr-o dezvaluire alarmanta care ar putea afecta planurile de vacanța ale multora, Marea Neagra se confrunta cu o criza grava de poluare. Descoperirea unor substanțe periculoase in apele sale ridica semne de intrebare cu privire la siguranța și sanatatea celor care se pregatesc sa iși petreaca timpul…

Alerta pe litoral chiar inaintea inceperii sezonului estival. Substanțe periculoase descoperite in apa marii

16:41, 21.05.2024 - Este alerta in Marea Neagra din cauza poluarii. Conținutul de substanțe nocive din apa marii a depașit norma, de 60 de ori. Specialiștii fac acum masuratori si preleveaza probe de apa, chiar inaintea inceperii sezonului estival.

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

InfoCons: Alimentele  pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase

06:11, 08.04.2024 - Alimentele sunt esențiale pentru supraviețuirea noastra, dar pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase. Iata o analiza a celor mai amenințatoare bacterii care pot fi prezente in alimente și care pot cauza boli grave. 1. Salmonella: Salmonella este una dintre…

Alerta alimentara in Romania! Au fost gasite roșii infectate cu 19 substanțe periculoase

14:35, 02.04.2024 - Este alerta alimentara in Romania! Au fost depistate 19 substanțe periculoase in roșiile din supramarketuri, provenite din Turcia. Iata in ce orașe au fost gasite și ce trebuie sa faca clienții care le-au cumparat. Autoritațile au transmis mai multe avertizari.

Renumitul medic Vlad Ciurea dezvaluie cat de mult rau ne pot face micii și cat de des ii putem consuma

04:25, 19.03.2024 - O nutriție adecvata este cruciala pentru buna funcționare a corpului nostru, așadar este important sa fim conștienți de alimentele pe care le consumam și de cantitațile ingerate. Neglijarea acestui aspect poate duce la diverse probleme de sanatate. Dr. Vlad Ciurea subliniaza importanța dietei in…

Leguma pe care toate femeile de peste 40 de ani trebuie sa o consume. Ce le recomanda Carmen Bruma

14:26, 06.03.2024 - Cu toții știm cat de importanta este alimentația pentru o viața sanatoasa. Aceasta devine esențiala dupa o anumita varsta, atunci cand organismul este mai slabit. Carmen Bruma ne spune ce ar trebui sa consume femeile de peste 40 de ani pentru sanatatea noastra. Ce leguma trebuie sa consume femeile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?