Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentele cu cel mai mare aport de acid folic

Publicat:

Vitamina B9 sau acidul folic este prezenta in multe surse naturale. Este o vitamina necesara in buna functionare a organismului pentru ca ajuta in diviziunea celulara si in dezvoltarea celulelor. O deficienta de acid folic poate duce la anemie in cazul adultilor si la incetinirea cresterii in cazul copiilor. In plus, este esentiala in sarcina pentru o dezvoltare normla a bebelusului.


Vitamina B9 este solubila in apa, asa ca este rara o supradoza a acesteia din surse naturale. Daca te-ai hotarat sa iti cresti aportul de acid folic iata ce alimente poti include in meniul zilnic.


Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia ucisa și gasita pe camp langa autostrada era prostituata. Iubitul femeii a fost eliminat din lista de suspecți

14:36, 10.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe un camp langa București. Din cercetarile facute de polițiști pana la acest moment a reieșit faptul ca aceasta era prostituata.

Ce alimente sunt esențiale pentru sanatatea pielii. Trebuie incluse neaparat in dieta ta

09:41, 10.04.2024 -  Exploram mai jos o serie de alimente recomandate pentru o piele sanatoasa, subliniind legatura intima dintre nutriție și frumusețea dermei.1. Avocado: Un Elixir al HidratariiBogat in grasimi sanatoase, avocado este un aliat de nadejde pentru hidratarea pielii. Vitaminele E și C, prezente in abundența,…

Lista cu alimentele care vor avea prețuri plafonate pana la finalul anului. Legea a fost promulgata

15:05, 27.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat proiectul de lege care permite prelungirea plafonarii prețurilor la 17 produse agricole și alimentare de baza pana la 31 decembrie 2024. Masura ar fi expirat la finalul lunii martie.

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Fermierii vor lua foc! UE extinde lista cu alimentele ucrainene scutite de taxe

10:45, 20.03.2024 - Uniunea Europeana extinde lista de produse ucrainene care pot fi exportate fara taxe. S-a ajuns la un acord provizoriu pentru a acorda producatorilor ucraineni de produse alimentare acces liber de taxe vamale pe pietele sale pana in iunie 2025! Fermierii parca au mai slabit intensitatea protestelor…

Romascanu confirma. Ramona Chiriac si posibil candidati separati la Capitala

05:30, 12.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romascanu, a anuntat, luni, ca lista comuna PSD – PNL la europarlamentare va fi deschisa de Ramona Chiriac, sefa Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. „In schimb, vestea buna este ca avem un candidat care deschide lista de europarlamentare, pe doamna…

Ucrainenii au mai scufundat o nava ruseasca langa Podul Kerci (surse)

09:01, 05.03.2024 - O nava ruseasca de patrulare a fost lovita și avariata de forțele ucrainene noaptea trecuta, potrivit mai multor surse. Ukrainska Pravda citeaza surse din randul serviciului de informații militare al Ucrainei, care ar fi fost in spatele atacului.

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?