Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Oană (USR): „Primăria Cluj-Napoca nu a mai construit o şcoală nouă din 1994”

Publicat:
Alexandra Oană (USR): „Primăria Cluj-Napoca nu a mai construit o şcoală nouă din 1994”

Cluj-Napoca are o retea de scoli care este subdimensionata in raport cu nevoia, a explicat (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viorel Baltarețu (USR), candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Am intrat in politica, pentru ca m-am saturat. Avem puterea sa facem schimbari”

11:10, 27.04.2024 - Deputatul USR Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, a vorbit despre intrarea sa in politica si despre problemele cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca in prezent, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

11:30, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), despre lucrarile de modernizare de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente: „Ar fi trebuit sa fie facute inca de acum 10 ani”

15:15, 24.04.2024 - Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru…

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Ucraina: Prima școala imprimata 3D intr-o zona de razboi. Cum a fost construit și cum arata centrul din Liov pentru copiii refugiați

12:01, 27.03.2024 - Project Hive din Liov, Ucraina, prima cladire imprimata 3D intr-o zona de razboi, arata mai puțin ca o școala și mai mult ca un centru wellness sau ca un muzeu de arta moderna, potrivit CNN.

Clotilde Armand face administrație cu procurorii: Plangere penala dupa ce PSD și PNL au decis finanțarea Catedralei Neamului

11:06, 04.03.2024 - Primarul Clotilde Armand a anuntat, luni, ca a depus plangere penala pe numele consilierilor locali PSD - PNL, pe motiv ca au sistat continuitatea serviciilor publice, "prin deturnarea a zeci de milioane lei" pentru reconstructia si dezvoltarea Sectorului 1 catre "interesele de partid". "In timp…

Forța Dreptei și-a anunțat intențiile de candidaturi, la Turda și Campia Turzii

19:06, 02.03.2024 - Forța Dreptei Cluj a anunțat, prin vocea deputatului Adrian Oros (foto), președintele organizației județene, candidații pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an. La Primaria Municipiului Turda, Forța Dreptei va susține candidatul USR, Ciprian Rigman și o lista comuna de candidaturi pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?