Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex a murit în urma unui accident înfiorător care a avut loc în Ungaria! (FOTO-VIDEO)

Publicat:

Un grav accident de circulație a avut loc sambata, in jurul orei 11,00, intre localitațile Nyiregyhaza și Napkor din Ungaria, soldat cu decesul unui satmarean. condus de satmarean...

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Mai multe persoane au murit in urma unui accident produs la un raliu din Ungaria

22:41, 24.03.2024 - Mai multe persoane au murit si alte cateva au fost ranite in urma unui accident produs la Raliul Esztergom-Nyerges, unde un vehicul a iesit de pe sosea si a intrat in spectatori. Serviciul National de Ambulanta a transmis, duminica dupa-amiaza, catre agentia ungara de presa MTI, ca viata a patru oameni…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Accident infiorator pe DN1! O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, dupa un impact puternic intre un TIR si o autoutilitara / FOTO

12:25, 13.02.2024 - Un accident tragic a avut loc pe Drumul Național DN1, in localitatea Dumbrava. Impactul violent dintre un TIR și o autoutilitara a dus la pierderea unei vieți și la ranirea grava a unei alte persoane.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?