Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă teroristă în Franța, după o înregistrare Al-Qaida

Publicat:

Ministerul de Interne de la Paris atrage atentia asupra amplificarii riscurilor producerii unor atacuri teroriste islamiste in Franta si va intensifica masurile de securitate, conform unui mesaj oficial adresat serviciilor de ordine publica.

Intr-un mesaj intern, obtinut de cotidianul si de postul Europe 1, Ministerul francez de Interne cere Politiei, Jandarmeriei si prefectilor regionali sa intensifice "vigilenta" in contextul "riscurilor teroriste, in lunile iulie si august 2021".

Mesajul este semnat de Pierre de Bousquet, seful de cabinet al ministrului francez de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alerta de securitate la Paris: barbat baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului Iranului

16:10, 19.04.2024 - Alerta de securitate la Paris: barbat baricadat cu un dispozitiv exploziv in sediul Consulatului IranuluiUn barbat s-a baricadat intr-o cladire a Consulatului Iranului la Paris, in arondismentul al XVI-lea, dezvaluie postul Europe1, o informatie confirmata de politie Le Figaro.

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Franța, inainte de Jocurile Olimpice: in urma controalelor, mai multe persoane au primit refuz

10:35, 01.04.2024 - Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a prezentat duminica un bilant actualizat al verificarilor efectuate asupra tuturor agentilor de securitate si functionarilor publici implicati in organizarea Jocurilor Olimpice din aceasta vara. Darmanin a precizat ca 800 de persoane au fost respinse pina…

Romania a intrat in Air Schengen. Momentul cand primele persoane trec fara controlul pașapoartelor pe Aeroportul Otopeni. Catalin Predoiu: „Extinderea terestra va fi politica”

07:35, 31.03.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a transmis duminica noapte, 31 martie, dupa ce Romania a intrat in Spatiul Schengen aerian și maritim, ca intrarea cu frontierele terestre depinde „și de factori care nu sunt in sfera de interventie diplomatica a tarii noastre”, precum și de „evolutii si conjuncturi…

Franta ridica nivelul de alerta antiterorista la „urgenta de atac”, ca urmare a atentatului de la Moscova

07:25, 25.03.2024 - Premierul Gabriel Attal a anuntat duminica seara ca ridica planul Vigipirate din Franta - sistemul de alerta antiterorista - la cel mai inalt nivel: "urgenta atac", in urma atentatului de la Moscova revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic, relateaza Le Figaro, citat de news.ro .

Emmanuel Macron: Franța va deschide o misiune permanenta de aparare la Chișinau in urmatoarele luni

07:11, 08.03.2024 - Franța va deschide o misiune permanenta de aparare la Chișinau in urmatoarele luni. Despre aceasta a anunțat președintele francez Emmanuel Macron, in cadrul unei conferințe de presa la Paris, susținuta alaturi de președinta Maia Sandu, relateaza stiripesurse.md „Deschiderea unei misiuni permanente…

Marcel Boloș intervine in scandalul pistoalelor de la ANAF: „Activitatile economice ilicite nu se fac cu manusi de catifea”

07:16, 05.03.2024 - "Activitatile economice ilicite, ele nu se fac cu manusi de catifea. Asta sa fie clar pentru toata lumea. Atunci cand se confisca un bun, cand se descopera la aceste confiscari si alte, sa zicem, stupefiante sau alte lucruri si atunci... Domnul prim ministru, ca sa nu mai avem aceasta discutie ca punem…

Ambasadorul Rusiei la Paris, chemat sa dea explicații despre uciderea a doi francezi in Ucraina

23:05, 05.02.2024 - Ambasadorul Rusiei la Paris a fost chemat la Ministerul de Externe din Franța sa dea explicații despre uciderea a doi francezi in Ucraina. Este vorba despre doi lucratori umanitari care au murit in timpul unui atac aerian.


Ce parere ai despre aceasta stire?