Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ - Preşedintele Ucrainei a decretat stare de RĂZBOI. Se declanşează mobilizarea Armatei

Publicat:

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat decretul de instituire a starii de razboi. Documentul a fost publicat pe pagina oficiala a șefului statului ucrainean.

In conformitate cu documentul citat de deschide.md, al Armatei ucrainene urmeaza sa inițieze mobilizarea parțiala. Starea de razboi urmeaza sa fie instituita pana la 25 ianuarie 2019.

Propunerea președintelui urmeaza sa fie examinata de care de la Kiev, in regim prioritar.

Presedintele ucrainean a declarat luni ca va propune Parlamentului de la Kiev sa instaureze…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

La Braila s-a decretat starea de alerta pentru tot județul din cauza gunoaielor neridicate

23:05, 11.06.2024 - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila a declarat stare de alerta in intreg judetul, pentru 30 de zile, dupa ce operatorul de salubritate a refuzat ca mai ridice gunoiul incepand de luni, potrivit stirileprotv.ro. Firma ceruse o majorare de aproape 50% a tarifului, iar autoritatile au…

Imagini șocante cu un prizonier ucrainean dupa doi ani de captivitate in Rusia. „Evoca cele mai intunecate pagini ale istoriei umane”

09:40, 05.06.2024 - Autoritațile ucrainene au facut publice fotografii șocante cu un prizonier de razboi ucrainean intors acasa dupa doi ani de captivitate in Rusia. Barbatul, care facea parte din echipa de paza a centralei nucleare de la Cernobil, a fost luat prizonier in martie 2022 și eliberat dupa doi ani, la sfarșitul…

Zelenski a semnat controversata lege privind mobilizarea: urmeaza noi recrutari in forța in Ucraiana

22:20, 16.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a semnat o lege de modificare a unor acte legislative privind anumite aspecte legate de serviciul militar, de mobilizare și inregistrare militara, a informat presa ucraineana, cu referire la documente de pe site-ul parlamentului.

Legaturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania in alerta. „AfD se poarta ca o prelungire a statului terorist Rusia”

07:05, 16.04.2024 - Pentru a lua parte la o sesiune cu ușile inchise a Parlamentului german, deputații trebuie sa iși blocheze telefoanele și sa le lase afara. In sala de ședințe, ei nu au voie nici macar sa iși ia notițe. Pentru mulți politicieni, insa, aceste precauții impotriva spionajului par sa fie doar o farsa și…

Razboi in Ucraina, ziua 781. Volodimir Zelenski mulțumește Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot intr-un "moment critic"

00:05, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulțumit cancelarului german Olaf Scholz pentru livrarea unui sistem de rachete Patriot suplimentar.

Legea privind mobilizarea fortele armate, adoptata de parlamentul de la Kiev

13:00, 11.04.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat joi un proiect de lege care inaspreste mobilizarea in fortele armate, informeaza AFP, care apreciaza ca este vorba despre un text controversat pentru ca nu prevede si un termen de lasare la vatra pentru militari. „Gata! Legea privind mobilizarea a fost adoptata. 283 (de…

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.


Ce parere ai despre aceasta stire?