Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ meteo: Cod PORTOCALIU de vremea rea în 31 de județe

Publicat:

Alerta meteo emisa in urma cu puțin timp de ANM. Trei sferturi din țara se afla din nou sub avertizare de cod portocaliu.  31 de județe ale țarii au intrat la ora 10.00, total sau parțial, sub avertizare cod portocaliu de vreme rea. Avertizarea expira joi la ora 3.00.

Potrivit ANM, in intervalul miercuri ora 10.00 - joi ora 3.00 vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantititați de apa de peste 40 l/mp și pe arii restranse 50…80 l/mp, conform Mediafax.

Citește și: SHOW pe șosea - Soțul Biancai Dragușanu a fost SALTAT de Poliție și dus cu forța in carantina

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben si cod portocaliu de furtuna in vestul țarii. Vezi ce zone sunt vizate

16:00, 05.05.2024 - Adiministrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, pe termen scurt, pentru zone din patru județe. Alerta care anunța „averse care vor acumula peste 15…20 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina” este valabila duminica pana la ora 16:30, insa ar putea fi…

ANM a emis o atenționare meteo de cod portocaliu pentru trei județe. Rafale de vant ce pot depași 100 km/h

22:21, 23.04.2024 - ANM a emis o atenționare meteo de cod portocaliu pentru trei județe, cu rafale de vant ce pot depași 100 km/h. Dupa o perioada de temperaturi de vara, vremea ne surprinde cu un nou val de ninsori. Alerta meteo a fost emisa marți seara, pentru zonele montane din Argeș, Prahova și Dambovița, unde se așteapta…

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo: ANM a emis cod portocaliu de vijelii puternice in patru județe

18:20, 17.04.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizari nowcasting cod portocaliu si anunta vijelii puternice cu rafale ce vant ce pot ajunge la 90 de kilometri la ora.Potrivit ANM, pana la 18.40, este cod portocaliu in zeci de localitati din judetul Tulcea.

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!


Ce parere ai despre aceasta stire?