Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă în România! Zeci de turiști au rămas blocaţi din cauza ninsorilor abundente

Publicat:

Ninsorile abundente au revenit in Romania. In muntii Parang e viscol, iar zeci de turistii au ramas blocati. Ei au putut cobori din statiune doar insotiti de utilajele de deszapezire.

Turistii care au vrut sa coboare din statiunea Ranca, dupa weekendul petrecut la munte, au avut nevoie de ajutor. Zapada viscolita a format in permanenta troiene pe carosabil, iar un utilaj de deszapezire a condus coloanele de masini.

Vantul a batut cu aproape 90 de kilometri pe ora, iar vizibilitatea a fost in unele zone de pe traseul Ranca-Novaci de sub 10 metri.

Probleme din cauza vremii…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Meteorologii au dat alerta: grindina, ploi torențiale și descarcari electrice in trei regiuni din Romania

10:30, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi dimineața o informare meteorologica de ploi, valabila in sudul, centrul și estul țarii pana vineri dimineața.„Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii.

Cod portocaliu de viscol. Vremea rea continua, zonele in care vantul si zapada vor face prapad

23:50, 23.04.2024 - Vremea rea continua in toata țara. Deși ne apropiem de ultima luna de primavara, temperaturile sunt in scadere și ploile au pus stapanire pe intreg teritoriul. Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme rea, respectiv un cod portocaliu de viscol. Ninsorile pun stapanire pe Romania Luna aprilie…

Alerta meteo: Cod galben pentru ploi și vijelii.Local și temporar vantul va avea intensificari, cu viteze in general intre 45 și 55 km/h

13:45, 18.04.2024 - Meteorologii ANM a emis o INFORMARE METEO pentru intervalul 18 aprilie, ora 10 – 20 aprilie, ora 09. Vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii, iar pe parcursul nopților, in regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce bruma. Joi (18 aprilie), temporar va ploua in jumatatea…

Blocați pe munte 'in adidași', in condiții de zapada și frig: Tinerii din Ucraina fug in Romania de teama razboiului

10:36, 18.04.2024 - O operațiune de salvare a trei cetațeni ucraineni este in curs in Munții Maramureșului. Autoritațile au fost alarmate de unul dintre ucraineni, de 27 de ani, care a transmis ca alți doi, de 45 și 46 de ani, sunt in hipotermie și nu mai pot continua drumul.

Vine frigul din nou in Romania! ANM: Vor aparea ninsorile, iar temperaturile scad foarte mult

12:45, 11.04.2024 - Meteorologii anunța un val de aer rece care va cuprinde Romania și va aduce frig, ploi și chiar ninsori.Alina Șerban, meteorolog in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat cum va fi vremea in perioada urmatoare.

Avertizare de la meteorologi: Ploi in aproape toata tara, iar la munte se va depune zapada. Cum va fi vremea la Bucuresti

10:55, 06.03.2024 - Meteorologii au emis miercuri o avertizare generala, valabila pana joi seara, de ploi si precipitatii mixte, iar la munte va ninge si se va depune strat de zapada. In Bucuresti, vremea se va raci si trecator va ploua slab.Incepand de astazi, ora 15:00, si pana joi, ora 20:00, meteorologii prognozeaza…

Alerta ANM! Ninsorile revin in Romania, in acest weekend! In ce regiuni se va depune stratul de zapada

11:00, 17.02.2024 - Ninsorile revin in Romania, in doar cateva ore. Meteorologii au transmis o alerta de vreme sebera, dupa ce temperaturile din aproape toata țara au scazut brusc. Iata in ce regiuni se va depune zapada și unde revine gerul, dupa o perioada cu temperaturi de primavara.


Ce parere ai despre aceasta stire?