Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă hidrologică în România! Cod galben şi portocaliu de inundaţii. 10 județe sunt vizate

Publicat:

Alerta hidrologica in Romania. Specialiștii au emis avertizari de cod galben și portocaliu de inundații la noi in țara. 10 județe vor fi afectate. Care sunt zonele vizate de aceste condiții, potrivit hidrologilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de cod galben de viituri in mai multe județe: raurile vizate (harta)

11:26, 25.04.2024 - Specialistii INGHA anunta, joi, cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete, pana vineri la ora 10.00.”Ca urmare a precipitatiilor prognozate, cedarii apei din stratul de zapada din zona montana ȋnalta si propagarii, hidrologii I.N.H.G.A.

Pericol de inundații in mai multe județe din Romania! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

20:55, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice. Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie,…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Furtuna Renata a ajuns in Romania. La munte ninge. Jumatate din țara e sub alerta de vijelii, cod galben de inundații in șase județe

10:06, 17.04.2024 - Furtuna Renata a ajuns in Romania. Dupa doua saptamani cu temperaturi record au aparut primele atenționari de ploi, vijelii și furtuni cu descarcari electrice in nordul, centru și vestul țarii.  A fost emis cod galben de inundații pentru rauri din șase județe, in timp ce jumatate de țara este sub alerte…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Pericol de inundatii in vestul tarii. Bazinele hidrografice vizate de alerta hidrologica

13:10, 04.02.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica prin care avertizeaza asupra pericolului producerii unor inundații in nordul, in centrul și in vestul țarii. Pentru unele zone a fost emis cod galben de inundații, in altele este cod portocaliu. Hidrologii anunța…


Ce parere ai despre aceasta stire?