Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aleksandr Lukaşenko anunță că RENUNȚĂ la putere: 'Da, nu sunt un sfânt. Îmi cunoaşteţi latura mea aspră. Nu sunt etern'

Publicat:

Presedintele belarus, , care se confrunta cu o miscare de contestare fara precedent in cei 26 de ani de cand se afla la putere dupa reprimarea cu brutalitate a manifestatiilor ce au urmat scrutinului din 9 august, considerat fraudat de opozitie si de Occident, a declarat luni ca ar fi dispus sa-si transfere prerogativele dupa adoptarea unei noi Constitutii in cadrul unui referendum, intr-o tentativa aparenta de calmare a protestelor in masa si a grevelor incepute la principalele uzine din tara, potrivit Reuters.

Aceasta aparenta concesie, la o zi dupa o uriasa manifestatie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lukasenko considera ca exista conditii propice pentru tratative de pace intre Ucraina si Rusia

12:41, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS, potrivit Agerpres.

Lukașenko le cere ucrainenilor sa faca pace cu Putin ca sa evite o „apocalipsa nucleara”

12:40, 25.04.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca in prezent exista conditii propice pentru ca Ucraina si Rusia sa inceapa tratative de pace intrucat exista un impas pe linia frontului, relateaza Reuters, care citeaza agentia de presa rusa TASS.

Producatorul chinez de vehicule electrice Nio cere SUA sa aiba deschidere, pe fondul tensiunilor in crestere

07:56, 15.04.2024 - William Li, vorbind sambata la un eveniment la Universitatea Harvard, a spus ca dezvoltarea rapida a vehiculelor electrice in China a rezultat dintr-o piata ”deschisa si competitiva” in care ”toate produsele sunt binevenite, indiferent de marcile sau originile lor”. El s-a referit la succesul Tesla…

Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de la frontiera cu Lituania

11:50, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de langa frontiera cu Lituania si a dat ordinul ca la orice "provocare" sa se raspunda cu mijloace militare, a anuntat administratia sa marti, pe Telegram, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. "Voi spune public: orice…

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Aflat la putere de peste 20 de ani, Erdogan lasa de ințeles ca renunța la finalul mandatului: „Transferul unei mosteniri catre fratii mei care vor veni dupa mine”

21:50, 08.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri, 8 martie, ca alegerile locale care vor avea loc pe 31 martie vor fi ultimele in care se implica, a relatat agentia de știri Anadolu, preluata de Agerpres.„Acesta e punctul final pentru mine, conform mandatului acordat de lege sunt ultimele mele…

„Nu mi-e teama de razbunarea lui Trump”. Republicana Nikki Haley anunța ca nu renunța la campanie, in ciuda șanselor sale foarte mici

00:00, 21.02.2024 - Nikki Haley, candidata pentru nominalizarea republicana in alegerile prezidențiale din 2024, ultima adversara a lui Donald Trump in preliminarele partidului, a declarat din nou ca n-are de gand sa renunțe la campanie, in ciuda șanselor foarte mici, relateaza Reuters.

Lukașenko anunța ca mai mulți „sabotori” cu explozibili au fost arestați la granița cu Ucraina

12:50, 16.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat vineri arestarea mai multor asa-numiți''sabotori'', inclusiv cetateni ucraineni si belarusi, la granita tarii sale cu Ucraina, in cadrul unei operatiuni "antiteroriste", transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?