Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aida Parascan este însărcinată! Vedeta, declarații exclusive la Antena Stars, despre relația cu tatăl copiilor săi! Îi crește singură pe cei mici

Publicat:

Veste bomba in showbiz! este insarcinata! Vedeta a oferit declarații exclusive la , despre relația cu tatal copiilor sai și despre sarcina! Ii crește singura pe cei mici și susține ca sunt cea mai mare bucurie a sufletului sau. Aida nu s-a gandit nicio secunda la avort, deși este mama singura. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cat de greu este pentru Iulia Vantur sa fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO

11:11, 24.04.2024 - Iulia Vantur traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Salman Khan, insa lucrurile nu sunt la fel de ”roz” in fiecare zi, așa cum par. Vedeta a vorbit despre cat de greu ii este sa fie iubita unui actor așa de cunoscut precum este Salman Khan. Iata detalii neștiute despre relația lor.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Inca o vedeta de la noi renunța la implanturile mamare! Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie. Declarații exclusive! / VIDEO

22:46, 04.03.2024 - Inca o vedeta de la noi s-a hotarat sa renunțe la implanturile mamare, dupa noua ani. Care este motivul pentru care a luat cantareața aceasta decizie. Artista nu ar fi facut intervenția, daca gandirea ei din trecut, era aceeași cu cea de acum.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?