Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai copil acasa si iesi in oras?

Publicat:

​Șoc și groaza! Mi-am exprimat azi dorința de a ieși in seara asta in oraș și, deodata, ziceai ca nici gravitația nu mai funcționeaza. ”Aoleu!!! Cineeee? Tuuuu? `! Pai tu ești de ieșit in oraș? Tu ai copil acasa! Tu nu tre` sa umbli prin oraș acum! Vrei sa te faci de ras? Și-așa ești divorțata, ce-o sa zica lumea de tine?”

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat ucis de o bomba artizanala, confecționata acasa

17:30, 30.05.2024 - Un barbat din Fetești și-a gasit sfarșitul in urma unei explozii. Acesta era frizer și a confecționat singur o bomba artizanala. Dispozitivul i-a explodat in fața, iar acesta nu a avut nicio șansa de supraviețuire. Citește și: Copil de 8 ani, cazut din telescaun in stațiunea Straja. Era insoțit tot…

Copil de 5 ani, la spital dupa ce a baut benzina. Baietelul era acasa cu parintii

09:55, 29.05.2024 - O clipa de neatentie din partea adultilor a fost de ajuns ca baietelul sa bea dintr-o sticla in care se afla benzina. Incidentul a avut loc in comuna gorjeana Danesti, acolo unde baietelul de cinci ani locuieste cu parintii.

Copil din Cluj-Napoca disparut de acasa. Poliția și familia il cauta

10:56, 18.05.2024 - Un copil de 13 ani este cautat de poliție dupa ce a plecat de joi acasa și nu a mai revenit. Cei care il vad sunt rugați sa sune la 112!,,AJTAI ALEXANDRU HORIA RAFAEL, in varsta de 13 ani, din municipiul Cluj-Napoca a plecat de la locuința la data de 16 mai a.c. in jurul orei 15.00 și nu s-a intors…

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relație cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. „Exact ca un copil”

11:10, 20.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna și se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viața ei personala și cat de mult a schimbat-o iubitul ei.Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt de nedespartit,…

Un copil de numai doi ani, din județul Botoșani, a disparut de acasa! Unde a fost vazut ultima data

17:26, 17.03.2024 - S-a dat alarma in comuna Tudora, județul Botoșani, unde un copil in varsta de numai doi ani a disparut fara urma de acasa, duminica. Autoritațile locale au fost alertate cu privire la aceasta dispariție, iar cautarile sunt in plina desfașurare.

Alerta la Botoșani: Un copil de 12 ani a disparut de mai bine de 24 de ore de acasa

08:15, 12.03.2024 - Un copil in varsta de 12 ani este disparut de mai bine de 24 de ore de la domiciliul sau, din satul Orașeni Deal, comuna Curtești, județul Botoșani, și nu a revenit pana marți dimineața.


Ce parere ai despre aceasta stire?