Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ahmed Mohamed l-a întâlnit pe Barack Obama la Noaptea Astronomiei de la Casa Albă FOTO

Publicat:

, elevul musulman care a fost arestat dupa ce profesorii au confundat un ceas facut de el cu o bomba, s-a intalnit cu presedintele , la , care a gazduit luni „Noaptea...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden, convins ca Donald Trump nu va accepta rezultatul alegerilor din SUA. „Nu este posibil sa-ti iubesti tara doar atunci cand castigi”

11:35, 09.05.2024 - Președintele american Joe Biden, care considera ca va caștiga un nou mandat la Casa Alba dupa alegerile prezidențiale din noiembrie, este convins ca rivalul sau, republicanul Donald Trump, „nu va accepta" rezultatul alegerilor, la fel cum a facut si in 2020, informeaza AFP, citata de Agerpres.„S-ar…

Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump: „Intoarceti-va si aduceti-ne pacea, domnule presedinte!”

15:35, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina, scrie news.ro .

Hunter Biden se gandeste la recidiva

21:40, 26.02.2024 - Fiul presedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, care s-a luptat cu dependenta de droguri si alcool, si-a exprimat luni ingrijorarea, intr-o declaratie pentru o institutie media americana, ca o eventuala recidiva ar putea avea consecinte asupra tatalui sau, care candideaza pentru un nou mandat in…

Casa Alba: Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria

08:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.

Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria 

23:05, 22.02.2024 - Joe Biden s-a intalnit joi cu vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaia, și cu fiica opozantului rus mort in inchisoare, Daria (Dasha) Navalnaia, in California, a anunțat Casa Alba, informeaza The Guardian.

Scandalul informațiilor secrete: Cum primea un fost informator FBI date de la ruși despre Joe Biden și fiul sau

10:40, 21.02.2024 - Alexander Smirnov, 43 de ani, fost informator americano-israelian al FBI arestat joia trecuta la Las Vegas, este suspectat ca a mintit atunci cand l-a acuzat pe presedintele american si pe fiul sau Hunter Biden ca ar fi primit fiecare mita in valoare de cinci milioane de dolari pentru a permite unei…


Ce parere ai despre aceasta stire?