Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agricultorii cer demonopolizarea pieţii şi liberalizarea exporturilor de grâu. Ce spun autorităţile

Publicat:

Uniunea producatorilor agricoli i-a solicitat astazi sa intervina pentru a demonopoliza piata si a liberaliza exporturile de grau. De cealalta parte, sugereaza ca nu se va implica intr-o piata concurentiala. Autoritatile spun ca producatorii agricoli trebuie sa-si solutioneze singuri problemele. 

"Am inaintat astazi un demers. Nu mai poate fi tolerata aceasta situatie, cand compania de stat din Moldova acorda o prioritate doar la o singura companie de export", a declarat presedinte "Uniagroprotect", .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu a vizitat la Piatra Neamț doua societați de succes: Comes SA și ADF Prod

21:00, 17.05.2024 - Dincolo de caracterul electoral al vizitei primului ministru Marcel Ciolacu, sa nu uitam și președintele PSD, finalizata cu semnarea contractului pentru finanțarea noului spital județean de urgența, au mai existat doua momente mai puțin discutate pe parcursul raidului din Neamț. Este vorba despre doua…

Liberalizarea comerțului dintre Moldova și Uniunea Europeana – prelungita pentru inca un an

07:26, 14.05.2024 - Consiliul European a prelungit cu inca un an liberalizarea comerțului dintre Uniunea Europeana și R. Moldova. Mai exact, Consiliul a aprobat luni, 13 mai, suspendarea pentru inca un an a taxelor de import și a cotelor la exporturile ucrainene și moldovenești catre UE, relateaza stiripesurse.md

Agricultorii primesc 119 milioane de euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala

15:50, 01.05.2024 - Beneficiarii Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) au primit in aceasta saptamana in conturile bancare o noua transa de plata in valoare totala de 119 milioane de euro (594,66 milioane de lei), informeaza Ministerul Agriculturii.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Oleg Tofilat, despre licitația de la AIC: "Statul va pierde pina la 150 de milioane de lei"

21:45, 14.03.2024 - Fostul director al Intreprinderii „Calea Ferata din Moldova” (CFM), Oleg Tofilat, susține ca statul va pierde pina la 150 de milioane de lei in urma licitației de la Aeroportul Internațional Chișinau (AIC). Potrivit acestuia, modul in care este organizat procesul de desfașurarea a licitației spațiilor…

Inteligența artificiala creaza vinuri in Moldova: O bautura revoluționara, expusa la o expoziție din Germania

12:00, 11.03.2024 - Un vin moldovenesc, creat cu inteligența artificiala a fost expus la o expoziție din Germania. „Chelaris este o fuziune intre patrimoniul viticol secular al țarii și cele mai avansate tehnologii”, menționeaza Ministerul Agriculturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?