Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afganistan: Bilanţul atentatului de la Kabul a crescut la 103 morţi şi 235 de răniţi, anunţă Ministerul de Interne

Publicat:

Bilantul atentatului cu ambulanta-capcana, comis sambata in centrul Kabulului, a crescut la 103 morti si 235 de raniti, printre care se numara si multi politisti, a anuntat duminica ministrul de interne , relateaza AFP, Reuters si dpa.

"Din nefericire, multi dintre cei raniti au murit dupa ce au fost dusi la spital si numarul martirilor a ajuns acum la 103 morti si 235 de raniti", a declarat Barmak intr-o conferinta de presa.

"Noi am pierdut de asemenea un numar mare de politisti: cinci dintre ei au murit si 30 au fost raniti", a mai spus el.

Ministrul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

315 morti și 1600 raniți in urma inundațiilor din Afganistan

15:30, 12.05.2024 - Bilantul inundatiilor din nordul Afganistanului se ridica la 315 morti si peste 1.600 de raniti, a declarat duminica Ministerul pentru Refugiati din Afganistan, condus de talibani, relateaza Reuters. Ministerul pentru Refugiati, intr-o postare pe platforma X, a citat cifre de la biroul sau provincial…

Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe lista persoanelor cautate in Rusia

17:06, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters.

Momente de groaza in Turcia. Un mort și 10 raniți, dupa ce o telecabina s-a prabușit

12:00, 13.04.2024 - O persoana a murit și alte 10 au fost ranite in provincia Antalya din sudul Turciei, dupa ce o cabina de telecabina s-a lovit de un stalp rupt, a anunțat sambata Ministerul de Interne, noteaza Reuters. Douazeci și patru de cabine au ramas blocate in aer vineri, la ora 17:23 (14:23 GMT). Șaisprezece…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

VIDEO Atac la o sectie de politie din Erevan: Doi dintre atacatori au fost raniti de propriile grenade

20:05, 24.03.2024 - Trei barbati inarmati au atacat, duminica, o sectie de politie din districtul Nor-Nork din Erevan, capitala Armeniei, a anuntat Ministerul de Interne al Armeniei, potrivit Reuters. Potrivit informatiilor preliminare, doi dintre cei trei barbati au fost raniti ca urmare a detonarii grenadelor de mana…

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.

Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia, ca urmare a imbunatatirii situatiei migratiei

14:40, 01.03.2024 - Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia sambata la miezul noptii, a anuntat Ministerul de Interne polonez, pe fondul unei scaderi a amenintarii migratiei ilegale, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. Slovacia este o tara de tranzit pentru migranti, majoritatea proveniti…


Ce parere ai despre aceasta stire?