Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Simionescu, ultimele pregătiri înainte să devină mamă! Fiica lui Adrian Minune va naște peste doar câteva zile: ”Am mari emoții pentru că urmează să o văd”

Publicat:

Au mai ramas doar cateva zile pana cand urmeaza sa devina mama. Saptamana viitoare, fiica cea mica a lui va naște și iși va ține fetița la piept. Avem declarații exclusive despre ultimele pregatiri inainte de marele moment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum a schimbat-o pe Karmen Simionescu lipsa tatalui in copilarie. Artista a invațat multe in acea perioada: „Am suferit...” / VIDEO

11:00, 08.05.2024 - Karmen Simionescu a vorbit recent despre un subiect important din viața ei. Artista a explicat cum a schimbat-o lipsa tatalui ei, Adrian Minune, in copilarie. Fiica celebrului cantareț de manele a invațat multe in acea perioada din viața ei.

Coreea de Nord: Kim Jong-un supravegheaza exercitii militare impreuna cu fiica sa si cere pregatiri de razboi

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, potrivit EFE, citata de Agerpres.

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Karmen, fiica lui Adi Minune, detalii inspaimantatoare din culisele serialului Clanul. „M-am pus in coșciug. Efectiv nu puteam sa vorbesc”

10:25, 10.03.2024 - Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și-a facut debutul in actorie in serialul ”Clanul”. Deși a aparut doar intr-un singur sezon, prestația ei a fost una extrem de apreciata, iar experiența prin care a trecut, pe masura. Artista a scos la iveala detalii infioratoare din timpul filmarilor.Karmen…

De ce obicei nu o poate dezvața Karmen Simionescu pe fiica ei de 4 ani! Micuța este rasfațata familie, iar bunicii ii fac toate poftele / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Fiica lui Adrian Minune face marturisiri despre obiceiul de care nu o poate dezvața pe fetița ei in varsta de patru ani. Cea mica este rasfațata familiei, iar atunci cand mami nu este acasa, bunicii ii fac toate poftele.

Care a fost cel mai frumos moment din viața lui Karmen Simionescu. Ce amintire emoționanta are fiica lui Adrian Minune: ”Ai intrebat...”

18:16, 25.02.2024 - Karmen Simionescu a avut parte de numeroase momente fericite in viața sa, dar unul dintre ele a fost cel mai important și are legatura cu rolul de mama. Cantareața a povestit cateva detalii pe rețelele de socializare pentru fanii sai.

Vacanța de coșmar in Dubai pentru turiștii romani: Un accident grav lasa un medic in coma și altul in sala de operații

15:05, 24.02.2024 - Doua familii de medici, una din Vaslui și una din Buzau, au avut parte de o tragedie in timpul unei excursii in Dubai, dupa ce autocarul in care se aflau a fost implicat intr-un grav accident rutier. Vacanța de vis in Dubai pentru doua familii de medici romani s-a transformat in coșmar, in urma unui…

Imaginile cu Andreea Marin pe care toți romanii le-au uitat. Cum arata vedeta la inceputul carierei sale

11:00, 21.02.2024 - Andreea Marin și-a inceput cariera in industria media la varsta de doar 18 ani. Emisiunea care i-a adus și notorietatea de astazi este “Surprize, Surprize”, dar nu mulți știu cum arata vedeta la inceputul carierei. Cum arata Andreea Marin la debutul in televiziune Andreea Marin și-a inceput cariera…


Ce parere ai despre aceasta stire?