Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adolescență în zeghea comunistă. Niculina Moica: „mi-a intrat frica în oase”

Publicat:

80 de elevi de la au avut oportunitatea de a se intalni cu un adevarat tezaur viu, fostul detinut politic , unul dintre ultimii 1.000 de romani care au infruntat atrocitațile pușcariilor comuniste.

Citeste articolul mai departe pe clon.ro…  

Sursa articol: clon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adolescenta din Bistrița, inșelaciune cu anunțuri false cu haine. 10 persoane au fost pacalite.

15:45, 10.04.2024 - O adolescenta de 16 ani din municipiul Bistrita a reusit, intr-o singura luna, sa pacaleasca, prin anunturi postate online privitoare la vanzarea unor haine de blana, 10 persoane din mai multe judete.

Care este starea de sanatate a elevei de 16 ani din Botosani, care a cazut pe scarile scolii. Ce se intampla cu adolescenta

12:05, 03.04.2024 - Zilele trecute, o eleva in varsta de 16 ani Dorohoi a ajuns de urgența la spital, in stare grava, dupa un accident de care a avut parte chiar in timpul orelor de curs, fata cerand voie sa mearga la toaleta, moment in care, din neatenție, aceasta a cazut pe scari. Iata care este starea tinerei de sanatate!

Ce se va intampla cu parinții Luminitei, copila de 13 ani disparuta din Neamt, dupa ce fata a dormit doua nopti intr-o livada de frica tatalui. Adolescenta a fost internata intr-un centru special

12:00, 01.04.2024 - Luminita, copila de 13 ani disparuta din Neamt, a fost gasita, la doua zile de la dispariție, intr-o livada de frica tatalui agresiv. Iata ce se va intampla cu parinții micuței! Adolescenta a fost internata intr-un centru special.

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

Adolescenta de 14 ani, insarcinata, gasita inconștienta pe peronul unei gari din Vaslui. A fugit impreuna cu doua colege din centrul de plasament unde locuiesc

13:55, 02.03.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, in Vaslui. Este vorba despre o tanara, in varsta de 14 ani, care a fost gasita inconștienta pe peronul unei gari. Potrivit anchetei efectuate in urma cazului, se pare ca minora este insarcinata și a fugit impreuna cu doua colege din centrul de plasament unde locuiesc.

O moldoveanca, stabilita la Pavia, face parte din lotul național de box al Italiei: „Nu mi-e frica, dai și primești ce meriți!”

09:45, 25.02.2024 - Pugilista Madalina Grabucea, 17 ani, a obținut cetațenia italiana in urma cu cateva saptamani. Adolescenta a fost convocata in naționala feminina italiana care a concurat la Dracula Open de la Ploiești, turneu de box destinat juniorilor și tineretului. Sportiva nascuta la Chișinau, in Republica Moldova,…

O șoferița neatenta din Prelipca a lovit o adolescenta de 16 pe o trecere de pietoni din Suceava

17:26, 14.02.2024 - O șoferița neatenta din Prelipca-Salcea a lovit o adolescenta de 16 pe o trecere de pietoni de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava. Evenimentul s-a petrecut marți la pranz și din fericire fata a scapat doar cu o contuzie de glezna. Șoferița de 40 de ani nu era bauta. The post O șoferița…


Ce parere ai despre aceasta stire?