Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adio, păr lung! Alina Eremia și-a surprins fanii cu o super schimbare de look

Publicat:

este una dintre cele mai sexy prezențe feminine de la noi, iar de ceva vreme reușește sa fie mai mereu în centrul atenției.

Are sute de mii de fani, iar muzica a aparut în viața sa înca din copilarie. De mica, Alina traiește pentru muzica, iar asta o bucura în fiecare zi.

La fel își încânta și el fanii prin muzica sa, dar și prin imaginea pe care o înfațișeaza. Dupa ce s-a transformat într-o blonda seducatoare, a optat pentru o noua tunsoare.

Pam pam !✂️✂️✂️ #newhaircut #newproject #newsinglecomingsoon…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini noi din casa Andreei Esca. Baiatul ei a aratat „chestii folositoare” din vila, iar fanii au reacționat: „Zici ca e muzeu”

15:30, 19.04.2024 - Aris Eram s-a filmat in casa parinților sai și a aratat ce obiecte decorative au aceștia in vila din Snagov. Andreea Esca și Alexandre Eram au in reședința lor inclusiv o pompa de benzina. Prezentatoarea de știri Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, locuiesc impreuna intr-o vila…

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

„Știam ca nu sunteți certați”. Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formeaza un cuplu in continuare? Postarea cu care dansatoarea și-a surprins fanii / FOTO

12:20, 06.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au confirmat ca nu mai formeaza un cuplu, dar chiar și așa, intrebarile fanilor cu privire la acest subiect nu pare sa se fi terminat, din contra. Cei care ii urmaresc pe cei doi cred inca in varianta ca totul este doar…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Nadia Comaneci și-a facut un nou tatuaj: "Mi-am dorit ceva unic". Fotografia cu care fosta gimnasta și-a surprins fanii / FOTO

08:25, 09.02.2024 - Nadia Comaneci și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare facuta publica pe pagina ei de Facebook. Fosta gimnasta de performanța și-a facut un nou tatuaj. Iata cum arata, dar și ce simbolizeaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?