Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul înfiorător despre moartea lui Iisus. Ce au descoperit oamenii de ştiinţă despre RĂSTIGNIRE

Publicat:

Timp de secole, biserica a reprezentat, in mare masura, rastignirea lui Hristos cu bratele intinse orizontal, pe o cruce. Insa oamenii de stiinta cred ca moartea lui Iisus a fost si mai cruda, pentru ca mainile ar fi fost batute in cuie deasupra capului.

O echipa internationala care a studiat Giulgiul de la Torino, care pare sa reprezinte un barbat care a fost ucis prin rastignire, spune ca artefactul sugereaza ca persoana care a lasat urma - Iisus sau altcineva - a avut corpul rastignit sub forma literei Y, potrivit .

Giulgiul din Torino este cel mai studiat artefact…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de stiinta din Chile monitorizeaza flamingo prin satelit, in scopul protejarii populatiei in declin

07:05, 22.05.2024 - Populatia de flamingo din rezervatia naturala Los Flamencos din Chile se imputineaza, iar oamenii de stiinta incearca sa afle ce se intampla cu aceste pasari cu picioare lungi si pene roz, relateaza Reuters.

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

Patimile lui Jim Caviezel, actorul care l-a jucat pe Iisus: „Operație pe cord deschis și multe medicamente”

18:10, 03.05.2024 - „Patimile lui Hristos”, filmul regizat de Mel Gibson, a devenit rapid unul dintre cele mai populare pelicule religioase și se vorbește despre o continuare. Prea puțin este cunoscut cum actorul principal, Jim Caviezel, a fost la un pas de moarte din cauza filmului.

Oamenii de stiinta saluta descoperirea unui material ”interesant”

12:11, 29.04.2024 - Oamenii de stiinta au salutat descoperirea „interesanta” a unui tip de material poros care poate stoca dioxidul de carbon, informeaza DPA. In cadrul noului studiu, publicat in revista Nature Synthesis, o echipa condusa de cercetatori de la Universitatea Heriot-Watt din Edinburgh a creat molecule goale,…

De ce se da MOBILA de pomana la parastasul de 40 de zile? Ce spune tradiția bisericeasca și ce spun tradițiile

19:15, 26.04.2024 - Parastasul de 40 de zile dupa moarte, numit si parastas de 6 saptamani, are o mare insemnatate in tradiția creștina, fiind asociat cu perioada care a trecut din momentul morții lui Iisus pana la Inalțarea Sa la Ceruri.Altfel spus, este momentul in care sufletul defunctului se inalța la Ceruri, alaturi…

Cum poluate sunt galaxiile. Oamenii de știința au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice

18:00, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care dezvaluie modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

25 Martie, Buna Vestire: creștinii sarbatoresc nașterea lui Iisus

11:20, 25.03.2024 - Buna Vestire este o sarbatoare creștina celebrata in data de 25 martie, in amintirea momentului in care Arhanghelul Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria ca-l va naște pe Iisus din Nazaret.

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…


Ce parere ai despre aceasta stire?