Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre câţi bani avea Răzvan Ciobanu la el, în momentul accidentului. Lizeta Haralambie a confirmat totul / VIDEO

Publicat:

Ies la iveala noi detalii cutremuratoare in cazul mortii lui . Designerul nu a avut bani de cazare, nici carduri la el, mancarea pe care o comandase nu a fost platita, iar acum, la "" s-a spus adevarul despre suma de bani pe care designerul o avea la el.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motociclist proiectat intr-un refugiu de tramvai de o șoferița avocata, dupa o șicanare in trafic, la Iași

16:06, 01.06.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit, dupa ce a fost izbit intenționat de o șoferița intr-un refugiu de tramvai, joi seara, 30 mai, din cartierul Nicolina, din Iași. Dupa ce l-a acroșat, femeia a fugit de la fața locului, dar a fost ulterior identificata de polițiști. Potrivit site-ului local BZI,…

Xtra Night Show. Și-a luat mașina visurilor și nu se oprește aici! Cuza de la Noaptea Tarziu, adevarul despre banii pe care ii face din televiziune: „De foame nu mori”

10:36, 28.05.2024 - Cuza de la Noaptea Tarziu și-a cumparat in urma cu cateva luni mașina la care a visat mereu. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune ca a muncit mult ca sa iși poata permite bolidul de lux, achiziție cu care se mandrește.

Xtra Night Show. Alin Oprea, noi dezvaluiri la 15 ani de la destramarea trupei Talisman. Ce spune despre Tavi Colen: "In momentul in care lucrurile..." / VIDEO

09:16, 21.05.2024 - Alin Oprea a facut noi dezvaluiri de la destramarea trupei Talisman. Artistul a spus lucruri neașteptate despre scandalul dintre el și Tavi Colen, scandal care a mocnit ani de zile și care acum iese la lumina.

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, adevarul despre averea lasata de mama lui Alex Dobrescu. Ce relație a avut barbatul cu cea care i-a dat viața: „Eu l-am adunat de pe jos” / VIDEO

23:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran spune adevarul despre presupusa avere pe care Alex Dobrescu ar fi primit-o de la mama lui. Vedeta a oferit mai multe declarații importante și cu privire la relație dintre fostul iubit și mama sa, iar problemele de sanatate ale femeii i-au modelat intreaga viața.

Xtra Night Show. Cedy, adevarul despre starea lui Dustinel. Tanarul susține ca baut alcool inainte de Gala RXF: „De fața cu mine...” / VIDEO

23:06, 26.03.2024 - Cedy a facut clarificari cu privire la starea lui Dustinel. Tanarul susține ca acesta ar fi baut alcool inainte de gala RXF. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Ce a spus despre Yamato Zaharia.

Xtra Night Show. Este Catalin Botezatu intr-o relație? Designerul și-ar dori sa devina tata de fetița: "Vreau sa am..." / VIDEO

11:01, 15.03.2024 - Catalin Botezatu este un barbat ravnit de o mulțime de doamne și domnișoare. Deși creatorul de moda are, cu siguranța, de unde alege, spune ca este singur și ca ii este bine așa. Deși nu iși dorește o soție, designerul spune ca i-ar placea sa devina tata de fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?