Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul a ieșit la iveală! Primele declarații ale Elenei Udrea despre întâlnirea cu Traian Băsescu

Publicat:

a dezvaluit, pentru CANCAN.RO, ce a discutat la intalnirea avuta zilele trecute cu fostul presedinte al Romaniei, . au fost surprinsi de curand de catre paparazzi luand masa la un restaurant din Capitala.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun chef din Italia este un roman! Il știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine sa cred”

10:21, 24.04.2024 - Reușita pentru un celebru bucatar roman! A caștigat premiul pentru cel mai bun bucatar din Italia. Il știi de la televizor, pentru ca este jurat la „Chefi la Cuțite”. Cine este romanul desemnat cel mai bun bucatar din Italia Richard Abou Zaki, caci despre el este vorba, a primit la Milano, in cadrul…

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

(video) „Adevarul poate fi doar unul”: Dan Balan, primele declarații dupa acuzațiile ca ar fi urcat beat pe scena de la Arena Chișinau

12:30, 19.03.2024 - Interpretul Dan Balan a facut primele declarații, dupa valul de acuzații in adresa sa ca ar fi urcat beat sau drogat pe scena, pe 24 decembrie 2023, la concertul „Christmas Magic”. La trei luni de la scandal, artistul s-a vazut nevoit sa dea o explicație, fiind intrebat despre aceasta in direct, la…

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

Iohannis, primele declarații dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen

11:55, 06.03.2024 - „Am convenit ca menținerea unitații și solidaritații noastre pentru viitoarea arhitectura instituționala este cruciala”, transmite Klaus Iohannis dupa intrevederea cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Traian Basescu, declarații explozive: acuza un premier de tradare naționala

22:16, 05.03.2024 - Fostul președinte Traian Basescu, despre razboiul care se petrece la granița Romaniei și securitatea granițelor. Totodata el a susținut ca serviciul militar obligatoriu trebuie reintrodus. Totodata, fostul șef de stat a acuzat un fost premier de tradare naționala.  „Categoric, stabilitatea…

Xtra Night Show. Presupusa iubita a lui Catalin Bordea, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi impreuna. Adevarul despre ce se intampla intre cei doi: „Este mai mult decat arata la televizor”

23:55, 01.02.2024 - Dupa ce, in urma cu o luna s-a zvonit ca ar fi mai mult intre ei decat o simpla prietenie, Olga Barcari a decis sa faca lumina cu privire la acest aspect. Cei doi se cunosc, iar ea recunoaște ca sunt apropiați, dar ca nu au ajuns in punctul in care sa formeze un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?