Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina Pestrițu, în febra pregătirilor de nuntă. „Am intrat în posesia cadourilor personalizate”

Publicat:

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu este pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a primit miercuri cadourile personalizate pe care le-a comandat pentru domnișoarele și cavalerii de onoare de la nunta sa. "Numaratoarea inversa a inceput. AMR 3 zile. ✨✨✨✨ Ziua de astazi am rezervat-o doar pentru doamnisoarele și cavalerii noștri de onoare. De ținute ne-am ocupat, iar acum am intrat și in posesia cadourilor personalizate pentru cei 12 care ne insoțesc in drumul spre altar. ? Abia așteptam sa le inmanam prietenilor noștri…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chisinau in febra pregatirilor estivale: Plaje amenajate, scaldat interzis

12:15, 03.05.2024 - Scaldatul si pescuitul in lacurile si iazurile din Chisinau sint strict interzise si in acest an. Toate sint bazine acvatice de acumulare in care se scurg apele pluviale poluate de pe strazile din oras. In schimb, se pot face bai de soare pentru ca autoritațile pregatesc plajele pentru noul sezon estival.…

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Lavinia Pirva și Ștefan Banica, in febra pregatirilor de Paște. Ce cadou iși dorește fiul lor, Alexandru

11:35, 18.04.2024 - Lavinia Pirva și Ștefan Banica Jr. au facut senzație la un eveniment monden, care a avut loc recent, in cadrul unei clinici de stomatologie. Cei doi artiști au impresionat prin ținutele stilate și asortate. Cuplul a facut dezvaluiri, in exclusivitate, despre planurile pentru Paște.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Cum arata casa Adelinei Pestrițu. A investit o avere pentru a o face pe gustul ei

16:16, 21.02.2024 - Adelina Pestrițu locuiește impreuna cu Virgil Șteblea, soțul ei, și cu Zenaida Maria, fiica lor, intr-o vila de lux, in București. Iata imagini din interiorul locuinței decorate cu mobilier de cea mai buna calitate!

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat decizia: „Am analizat situația impreuna cu medicii”

12:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a anunțat ca a renunțat la implantul mamar, astfel ca recent a trecut printr-o intervenție chirurgicala. Fosta prezentatoare TV a explicat de ce a luat aceasta decizie total neașteptata pentru mulți. In anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mari bustul.…


Ce parere ai despre aceasta stire?