Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela Popescu, primul mesaj de pe patul de spital: «Nu mai puteam de durere». Ce i-au descoperit medicii

Publicat:

și-a ingrijorat colegii de la „Vorbește Lumea” (PRO TV) dupa ce marți, 23 iunie, nu a putut ajunge la emisiune. Nimeni nu știa ce se intampla cu vedeta, nici macar colegul ei, Cove. Azi, Adela a aparut intr-un filmuleț pe rețelele sociale, explicand necazul prin care a trecut. Așa cum mulți au banuit, […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Focar de norovirus la liceul din Timișoara unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Copiii din toate școlile au primit maști

08:06, 04.04.2024 - Sunt cursuri online, azi și maine, la un colegiu din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori s-au imbolnavit. Medicii spun ca școala este un focar de norovirus. In celelalte școli din oraș, elevii au fost sfatuiți sa poarte masca. 

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Prima imagine cu Radu Ayan, copilul de doi ani dat disparut in Botoșani, pe patul de spital. Cum se simte copilul. Declarația mamei, dupa ce și-a gasit fiul

18:10, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost gasit la mai bine de 24 de ore de cand a disparut. Copilul a fost transportat la spital, iar de curand, mama lui a facut și primele declarații despre starea fiului. Femeia a venit din Marea Britanie atunci cand a aflat ca baiatul este de negasit, iar acum ii este alaturi.

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Alexandru Pantea, mesaj de pe patul de spital dupa operație

22:01, 28.02.2024 - Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, s-a operat la Roma dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior de la piciorul drept. Jucatorul de la FCSB a suferit accidentarea l un antrenament și va rata restul sezonului. El va reveni pe teren in octombrie, in stagiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?