Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actul privind Europa interoperabila pentru servicii publice mai bine conectate pentru cetateni si intreprinderi a intrat in vigoare

Publicat:
Actul privind Europa interoperabila pentru servicii publice mai bine conectate pentru cetateni si intreprinderi a intrat in vigoare

anunta ca intra in vigoare Actul privind Europa interoperabila pentru servicii publice mai bine conectate pentru cetateni si intreprinderi. Potrivit unui comunicat al , Actul privind Europa interoperabila, care intra in vigoare astazi, 11 aprilie, va facilita schimbul transfrontalier de date si va accelera transformarea digitala a sectorului public. servicii publice Actul este esential pentru atingerea obiectivelor deceniului digital al UE, cum ar fi disponibil ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol si foto: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana da in judecata Bulgaria: Situație tensionata in Europa

10:35, 26.04.2024 - Comisia Europeana este pe punctul de a depune o plangere la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru faptul ca Bulgaria nu respecta legislația in domeniul achizițiilor publice. Acest lucru reiese din pachetul de sancțiuni din aprilie pentru neindeplinirea angajamentelor care decurg din aderarea…

A intrat in vigoare actul privind Europa interoperabila pentru servicii publice mai bine conectate pentru cetațeni și intreprinderi

13:35, 14.04.2024 - Actul privind Europa interoperabila, care a intrat in vigoare va facilita schimbul transfrontalier de date și va accelera transformarea digitala a sectorului public. Acesta este esențial pentru atingerea obiectivelor deceniului digital al UE, cum ar fi disponibilitatea online a 100% din serviciile publice…

UE: A intrat in vigoare Actul privind Europa interoperabila pentru servicii publice

21:25, 12.04.2024 - Actul privind Europa interoperabila, care intra in vigoare astazi, 11 aprilie, va facilita schimbul transfrontalier de date și va accelera transformarea digitala a sectorului public. Actul este esențial pentru atingerea obiectivelor deceniului digital al UE, cum ar fi disponibilitatea online a 100%…

Microsoft va separa Teams și Office la nivel global, in urma examinarii Comisiei Europene/ Gigantul american a fost raportat pentru concurența neloiala

10:50, 01.04.2024 - Microsoft (MSFT.O), va vinde aplicația de chat și video Teams separat de produsul Office la nivel global, a anunțat luni gigantul tehnologic american, la șase luni dupa ce a desparțit cele doua produse in Europa in incercarea de a evita o posibila amenda din partea autoritaților europene, transmite…

Investiții publice record de peste 20 miliarde euro, in 2023

16:10, 25.03.2024 - Investițiile publice introduse de Guvernul PSD au atins, in 2023, o valoare record de 101 miliarde de lei, adica peste 20 de miliarde de euro. Pentru 2024, valoarea prognozata a acestora este de peste 120 de miliarde de lei de la bugetul național și din fonduri europene, ceea ce reprezinta echivalentul…

”Romania educata”, dar nu acum! Comisia Europeana da de pamant cu invațamantul din țara noastra

17:20, 06.03.2024 - Performanțele elevilor din Romania sunt printre cele mai slabe din Uniunea Europeana, potrivit unui raport facut public de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica a Comisiei Europene. ”Romania educata” pare ca a ramas la stadiul de slogan electoral, iar drept dovada sta ultimul raport venit…

Decizie de ultim moment de la Bruxelles. Ce se intampla cu fermierii care-și lasa terenurile in parloaga

14:55, 13.02.2024 - Fermierii din Europa, inclusiv din Romania, au desfașurat acțiuni de protest, solicitand inclusiv scutirea acesta de la normele privind terenurile lasate in parloaga.Astfel, in loc sa pastreze terenurile lasate in parloaga sau sa pastreze elemente neproductive pe 4% din terenul lor arabil, fermierii…

Comisia Europeana analizeaza daca schema de plafonare-compensare a prețului energiei din Romania este legala

16:50, 04.02.2024 - Schema de plafonare-compensare a facturilor la energie și gaze naturale din Romania a ajuns in atenția Comisiei Europene, potrivit unui raspuns transmis de Bruxelles la solicitarea HotNews.ro. Aceasta in contexul in care prețurile in toata Europa sunt la nivelurile dinaninte de criza energetica, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?