Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

[Actualizat] Ucigaşul fetei din Şotriile, a fost găsit pitit în tufişuri

Publicat:

Individul banuit ca si-ar fi ucis ieri iubita in vartsa de 17 ani, din localitatea Sotriile, taindu-i gatul, a fost cautat toata noaptea de echipe formate din politisti si jandarmi, ajutati de caini de urma, fara sa fie depistat. Astazi dimineata a fost dat in urmarire, politia solicitand informatii populatiei pentru prinderea suspectului, oricine l-a vazut sau stie unde ar putea fi acesta fiind rugat sa informeze autoritatile.

Citeste articolul mai departe pe gazetaph.ro…  

Sursa articol: gazetaph.ro


Stiri pe aceeasi tema

100 de euro. Mita oferita de un cerșetor u nui polițist pentru a scapa de amenda. Ce a mai cerut individul

08:41, 30.05.2024 - Un barbat de 72 de ani i-a oferit 100 de euro mita unui polițist ca sa nu il amendeze. Barbatul a fost reținut miercuri de Parchetul... The post 100 de euro. Mita oferita de un cerșetor u nui polițist pentru a scapa de amenda. Ce a mai cerut individul appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Poliția confirma decesul fetei disparute: Unde a fost gasit cadavrul

13:55, 20.04.2024 - In timpul acțiunilor masive intreprinse de polițiști și societatea civila, oamenii legii au gasit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemanatoare fetei de 19 ani disparuta la Orhei.

Radonul, ucigașul invizibil din Ardeal. Medic: „Se atașeaza de aerosol și ramane la nivelul de 1-1,5 m inalțime, exact unde respira copiii”

23:20, 15.04.2024 - A crescut numarul cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori, iar un motiv este iradierea cu radon, un gaz radioactiv incolor și inodor foarte periculos pentru sanatate daca se acumuleaza in cladiri.

Schema prin care un escroc a pacalit o vanzatoare cu 20.500 de lei. Individul a fost arestat

10:31, 11.03.2024 - Intr-o acțiune desfașurata de forțele de ordine din Targoviște, cu sprijinul colegilor din Fagaraș și al unitații speciale din Brașov, a fost executat un mandat de percheziție la domiciliul unui barbat de 28 de ani din județul Brașov.

Iarna se intoarce in București in luna martie! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza - temperaturi mai mici ca in Gerar sau Faurar

10:05, 03.03.2024 - Dupa zilele calduroase din februarie, in martie iarna se intoarce in București. Meteorologii Accuweather anunța temperaturi negative, mult mai mici decat cele din primele doua luni ale anului. Duminica, in București, cerul va fi noros ziua cand trecator va ploua slab, apoi va deveni variabil și va…


Ce parere ai despre aceasta stire?