Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Paz de la Huerta l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein, acuzându-l de viol și răzbunare

Publicat:

Actrița Paz de la Huerta l-a dat in judecata pe producatorul de film american , acuzandu-l de viol și razbunare, iar faptele dateaza din 2010, potrivit variety.com, scrie Mediafax.

Actrița americana Paz de la Huerta, celebra pentru rolul din serialul "", spune ca producatorul de film a violat-o de doua ori, in locuința ei din , in 2010.

Dosarul a fost depus luni la o instanța din , la un an dupa ce actrița Paz de la Huerta l-a acuzat pe de viol și a facut o reclamație in acest sens la Poliția din . Deși…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din secretele super-bogatilor: Unde isi pun banii miliardari ca Musk sau Bezos

06:31, 24.04.2024 - Super-bogatii, cei cu averi ce depasesc pragul de 100 de milioane de dolari, se deosebesc de oamenii obisnuiti nu numai prin imperiile lor colosale, ci si prin deciziile pe care aleg sa le faca in legatura cu banii lor. La nivel global, populatia super-bogatilor se ridica la aproximativ 28.500 de oameni,…

SCANDAL IN POLIȚIA RUTIERA Trei agenți trimisi in judecata pentru falsificarea actelor de sancționare

08:25, 17.04.2024 - Dosarul a fost trimis spre judecare la Judecatoria Baia Mare. The post SCANDAL IN POLIȚIA RUTIERA Trei agenți trimisi in judecata pentru falsificarea actelor de sancționare first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?