Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa January Jones şi-a mâncat placenta după naştere

Publicat:

January Jones, actrita din "", a avut o nastere iesita din comun. Motivul? Frumoasa blonda a povestit ca si-a mancat placenta dupa nastere deoarece ete foarte bogata in vitamine.


Dezvaluirea a fost facuta in paginile revistei People. "Am ezitat foarte mult la inceput, dar suntem singurele mamifere care nu iși mananca propria placenta", a povestit January Jones.

Aceasta a adaugat: "Nu este ceva vrajitoresc! Le recomand tuturor mamicilor sa faca acest lucru".

January Jones a nascut pe 15 septembrie 2011 un baietel pe care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cauza morții Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp dupa nastere: „Abia ridicase ochii spre viața...” / FOTO

11:15, 31.05.2024 - Este o mare ancheta la Spitalul Clinic Judetean Suceava! S-a aflat cauza morții Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava, care a decedat la scurt timp dupa nastere. Iata de ce a murit tanara!

„Am ieșit pozitiv la un test antii-doping”. Dezvaluirea facuta de Mihaela Buzarnescu. „M-au intrebat tot ce am mancat, cat, unde”

11:55, 24.05.2024 - In varsta de 36 de ani și fost numar 20 mondial, Mihaela Buzarnescu a dezvaluit intr-o emisiune la GSP un episod in care a fost testata pozitiv in timpul unui turneu care a avut loc in pandemie, in 2021, la Guadalajara, in Mexic. Situația a fost clarificata insa rapid.

Caz șocant! Medicii au operat o fetița care iși manca parul

13:46, 17.05.2024 - Fetița operata de urgența. Ce i-au gasit medicii in stomac  Operația a durat mai bine de cinci ore, timp in care cadrele medicale au descoperit ca 80% din intestinul acesteia era blocat de o minge de par de 15 centimetri. Afecțiunea este cunoscuta drept Sindromul Rapunzel și afecteaza in principal adolescentele,…

Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital

07:05, 15.05.2024 - Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital Continue reading Lista localitaților unde se poate obține certificat de naștere sau deces in format digital at Tabu.

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

Un farist adevarat isi serbeaza astazi ziua de nastere. La Multi Ani, Cristi Negru!

09:40, 02.05.2024 - Ziua de 2 mai este una speciala pentru unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti care au trecut prin curtea formatiei FC Farul Constanta. Este vorba despre Cristi Negru, cel care isi serbeaza astazi ziua de nastere, acesta ajungand la borna 46. Originar din Pitesti, Cristi Negru a evoluat la mai multe…

De ce Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie

17:46, 04.04.2024 - Alexia Eram a luat aceasta decizie neașteptata pe care a impartașit-o și cu urmaritorii din mediul online. Dezvaluirea iubitei lui Mario Fresh a starnit imediat interesul fanilor, care au fost curioși sa afle motivul.

Motivul pentru care Alexia Eram nu a mancat nimic 36 de ore: „Mai trag puțin de mine”. Cum iși menține silueta fiica Andreei Esca

12:25, 03.04.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, pune mare accent pe felul in care arata și este dispusa sa faca sacrificii pentru silueta ei. Fiica Andreei Esca nu a mancat nimic timp de 36 de ore, pentru ca a vrut sa țina un post intermitent destul de dur.Se știe faptul ca Alexia Eram acorda o atenție sporita…


Ce parere ai despre aceasta stire?