Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Sean Penn, îngenuncheat de durere! Mama lui, Eileen Ryan, a murit

Publicat:

Actrița Eileen Ryan, mama lui Sean Penn, a murit. Actorul o plange in aceste momente pe cea care i-a dat viața, protagonista din ” on the Prairie". Vedeta americana și-a dat utima suflare la varsta de 94 de ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiul unui cunoscut artist a murit la doar 18 ani. Problemele de sanatate au inceput cu o banala durere de picioare

08:40, 12.05.2024 -  Ingrijorat, acesta s-a dus la spital, unde a aflat cu groaza ca suferea de cancer. Medicii au descoperit ca tanarul avea o tumoare foarte rara și care reprezinta doar 0,02% din toate tipurile de cancer. Mai exact, este vorba despre o tumoare care ataca oasele, iar apoi se raspandește la țesuturile…

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

A murit Alex, tanarul ranit grav in accidentul de motocicleta

13:40, 25.03.2024 - Durere fara margini in familia lui Alex Stoica, buzoianul de 28 de ani, ranit in urma unui grav accident de motocicleta produs sambata pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Alex a decedat astazi, la Spitalul Universitar din capitala, dupa ce medicii au incercat din rasputeri sa il salveze.…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?