Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul Ion Besoiu implineste astazi 81 ani

Publicat:

ion besoiu Sarbatoare in lumea cinematografiei romanesti. Celebrul actor Ion Besoiu implineste astazi 81 de ani. Se pare insa ca actorul isi va sarbatorii ziua de nastere doar cu familia. Dupa cum chiar el a spus, petrecerea va avea loc la un restaurant, unde mai face pe bucatarul.

"Astazi voi sarbatori strict cu familia mea - fata mea, mama ei, bunica ei, matusa ei - si un prieten apropiat al meu pe care il voi cununa, un prieten drag al meu, la un restaurant foarte placut mie, unde este mare bucatar", a spus Ion Besoiu pentru Agerpres.

Actrorul

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu. Fiica ei, Antonia implinește 12 ani. Ce urare i-a facut artista: ”Inima mi-e plina” / FOTO

16:45, 07.04.2024 - Giuliei Anghelescu și Vlad Huidu o sarbatoresc pe fiica lor, Antonia. Adolescenta implinește 12 ani, iar parinții i-au organizat o petrecere in aer liber. Pe rețelele de socializare, artista a publicat un mesaj emoționant cu aceasta ocazie.

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Se demoleaza celebrul restaurant din București in care s-au negociat zeci de transferuri in fotbalul romanesc

13:55, 22.03.2024 - Un restaurant celebru din București, cunoscut in lumea fotbalului romanesc, urmeaza sa fie demolat ca urmare a planurilor pe care le au proprietarii. Este vorba despre „Doi Cocoși”, local in care, de-a lungul timpului, s-au realizat transferuri, dar și petreceri de seama la care au participat fotbaliști,…

Pepe, deranjat de ce se spune despre fosta sotie. Cine ar fi noul iubit al Ralucai Pastrama: „Nu imi doresc sa imi pun familia intr-o lumina proasta”

14:35, 20.03.2024 - Pepe a rabufnit pe rețelele de socializare, dupa ce au aparut cateva informații publice despre fosta lui soție, Raluca Pastrama. Celebrul artist a precizat, clar și raspicat, ca nu vrea sa mai fie asociat cu mama fetițelor sale. Iata declarațiile acestuia! Pepe, declarații taioase la adresa Ralucai…


Ce parere ai despre aceasta stire?