Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american Willem Dafoe va fi premiat pentru întreaga activitate la Festivalul Karlovy Vary

Publicat:

Festivalul de cinematografie Karlovy Vary, desfașurat in perioada 1-9 iulie, va premia intreaga activitate de actor, scenarist și producator a lui , au anunțat marți organizatorii, scrie AFP.

Actorul va primi un ''Glob de Cristal pentru contribuția excepționala la cinematografia mondiala'', se arata într-un comunicat al festivalului care menționeaza ca Dafoe a fost de doua ori nominalizat la Oscar.

(''Platoon'', ''Shadow of the Vampire'', '' of Christ'') va primi trofeul în seara de deschidere a festivalului

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci persoane din Sfantu Gheorghe vor primi „Diploma de cetatean de onoare al comunitatii romanesti din Sf. Gheorghe”, „in semn de pretuire si recunostinta pentru intreaga activitate pusa in slujba binelui public”

08:16, 22.04.2024 - Cinci persoane din Sfantu Gheorghe vor primi Diploma de cetatean de onoare al comunitatii romanesti din Sf. Gheorghe,  „in semn de pretuire si recunostinta pentru intreaga activitate pusa in slujba binelui public” De sarbatoarea Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta,conducerile asociatiilor,…

INTERVIU JA cu dr. Octavian Marius Crețu: „Mi-am dedicat intreaga activitate pacienților”

10:36, 04.04.2024 - Personalitate a lumii medicale timișorene, profesorul universitar dr. Octavian Marius Crețu, rectorul Universitații de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se simte in continuare extrem de legat de Arad.

Cristian Șofron va primi Premiul pentru intreaga activitate la Gala Premiilor UNITEM, pe 25 martie

17:50, 25.03.2024 - Actorul si regizorul Cristian Șofron, Directorul Teatrului ”Stela Popescu” din București, va primi Premiul pentru intreaga activitate la Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Moldova (UNITEM), ediția a XXIII-a.

Un film care a caștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original se vede la Cinema „București”

11:15, 21.03.2024 - Sambata, 23 martie, de la ora 19.00, la Cinematograful de arta „București” va fi reproiectat filmul „Anatomia unei prabușiri”, un thriller polițist regizat de Justine Triet, in rolurile principale fiind Sandra Huller, Swann Arlaud, Samuel Theis și Milo Machado Graner. „Anatomia unei caderi” a avut premiera…

Oscar 2024: „Oppenheimer”, cel mai premiat film

08:50, 11.03.2024 - „Oppenheimer",in regia lui Christopher Nolan, a obținut 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood, potrivit AGERPRES.

Fotbal american: Jason Kelce, de la Philadelphia Eagles, se retrage din activitate la 36 de ani

12:00, 05.03.2024 - Jason Kelce, centrul echipei Philadelphia Eagles, veteran al Ligii de fotbal american (NFL) si castigator al Super Bowl in 2018, a anuntat, luni, ca se retrage din activitate la varsta de 36 de ani, potrivit news.ro. Fratele lui Travis Kelce, de doua ori castigator al Super Bowl cu Kansas Chiefs,…

Regizorul american Martin Scorsese, premiat la Berlinala cu Ursul de Aur onorific

12:11, 21.02.2024 - Regizorul american Martin Scorsese a primit, marti, la Festivalul de Film de la Berlin, Ursul de Aur onorific pentru intreaga cariera, scrie dpa. Cu filmele sale, Scorsese si-a dezvoltatin ultima jumatate de secol o marca inregistrata, a declarat pe scena cineastul Wim Wenders despre regizorul in…


Ce parere ai despre aceasta stire?