Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT. Un copil se zbate între viață și moarte, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Publicat:

Grav accident de circulație produs în apropiere de padurea Esechioi, în județul Constanța. Un copil se zbate între viața și moarte, dupa ce mașina în care se afla s-a rasturnat.

În autovehicul se mai aflau alți doi copii care au fost transportați la spital. Mașina era condusa de un barbat care a refuzat internarea.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte stranie: Un șofer și-a pierdut viața, dupa o tamponare ușoara cu mașina; s-a aruncat in apa, direct de pe pod / VIDEO

11:55, 14.05.2024 - Moarte stranie, dupa un accident ușor petrecut pe un pod rutier. Politistii din Constanta au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, deoarece s-a aruncat de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.

DUMITRA: O mașina s-a rasturnat intr-un parau

11:10, 24.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dumitra, unde o mașina s-a rasturnat intr-un parau. Inauntru se aflau doi adulți și un copil de 4 ani. Trei echipaje SMURD și un echipaj de pompieri pentru asigurarea masurilor specifice au intervenit astazi la un accident rutier produs…

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in coma. Barbatul se zbate intre viața și moarte

11:20, 30.03.2024 - Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in stare grava la spital. Barbatul se zbate intre viața și moarte, dupa ce a ajuns la unitatea medicala in coma.

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident incredibil in Braila. O femeie de 81 de ani a scapat miraculos cu viața dupa ce o mașina s-a rasturnat peste ea

18:55, 06.03.2024 - Doua masini s-au ciocnit, miercuri, intr-o intersectie din Braila, iar una dintre ele a ajuns pe trotuar, a lovit niste scari si s-a rasturnat peste o femeie de 81 ani, care a ajuns la spital.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?