Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal între o mașină și un TIR în Galați

Publicat:

Un accident mortal de circulație in care au fost implicate doua mașini a avut loc in naptea de joi spre vineri pe DN 25, in județul Galați.

Potrivit ISU Galați, accidentul a avut loc in noaptea de joi spre vineri pe DN 25, la iesirea din Tecuci catre Galați.

Au fost implicate in accident un autoturism și un TIR.

Un barbat de 39 de ani a ramas incarcerat.

ISU Galați a intervenit la fața locului cu doua autospeciale și un echipaj SMURD.

Victima a fost descarcerata și transportata la Spitalul din Tecuci, unde a decedat.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier noaptea trecuta in Statiunea Mamaia! O masina a intrat intr-un gard de beton

08:11, 14.04.2024 - Un accident rutier a avut loc noaptea trecuta in Statiunea Mamaia.Potrivit ISU Dobrogea un autoturism a intrat intr un gard de beton, in Mamaia, pe faleza din dreptul plajei Cleopatra.Din primele informatii o persoana a fost ranita, victima fiind constienta si cooperanta.La fata locului a intervenit…

Detaliile accidentului mortal de la Braiești-Cornu Luncii. Victima a incercat sa intoarca mașina pe linie continua

20:25, 25.03.2024 - Accidentul soldat cu un mort care a avut loc luni dimineața pe DN2E in satul Braiești, comuna Cornu Luncii, s-a produs din cauza victimei. Barbatul de 65 de ani de loc din Braiești care conducea un autoturism a incercat sa intoarca mașina intr-o zona cu linie continua moment in care a fost lovit din…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

Polițist local, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fugit, victima a fost dusa la spital

15:15, 29.02.2024 - Un polițist local din Galați a fost ranit, lovit intenționat cu mașina de un șofer care a refuzat sa se supuna legitimarii. Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului. Polițistul este internat in spital, cu multiple leziuni.

Traversatul strazii neregulamentar a mai facut o victima. Pieton de 75 de ani lovit mortal de o mașina

15:10, 09.02.2024 - Un incident similar cu cel petrecut, joi dimineata, in cartierul clujean Maraști, s-a produs, vineri, in Sighetu Marmatiei, județul Maramureș. Un pieton de 75 de ani a murit lovit de o mașina.

VIDEO Momentul accidentului mortal din Galați. Doi baieți, de 21 și 16 ani, au ars de vii dupa ce mașina lor s-a izbit de un camion

17:40, 30.01.2024 - Au aparut noi imagini cu accidentul mortal din judetul Galați, in care doi tineri au ars de vii dupa ce mașina lor s-a izbit de un camion. Momentul impactului a fost suprins de o camera de supraveghere.

Impact mortal. Doi tineri au murit arsi de vii dupa ce o masina a intrat intr-un camion

13:55, 30.01.2024 - Doua vehicule s-au ciocnit, marti, pe DN 24, in judetul Galati, si apoi au luat foc. Doi tineri, de 21 si 16 de ani, au murit carbonizati. Pompierii din Galati au intervenit, marti dimineata, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins doua autovehicule, implicare intr-un accident rutier. Conform…


Ce parere ai despre aceasta stire?